I jeszcze nowsiejsza wersja się pojawiła :-)
Wersja do druku
I jeszcze nowsiejsza wersja się pojawiła :-)
Skoro lista życzeń to ja chcę regulację softowo BF/FF jak w C 50D :)
Puszeczka się robie wypasiona teraz z podziwem na nią patrzę, ktoś tu mruczał na wizjer ...moja laska ma nikosia d80 który ma lepszy wizjer niż 40D i tak jest dla mnie ciemno ;p
nooo tak :D
to ja proszę jakis koks zeby zwiększył matryce hahahah:D
nie przesadzajmy juz :D
żeby tylko wiedzieli kiedy przestac z tym "tuningowaniem" 350'tki, bo dojdzie to do tego momentu, że sie to dla kogos skonczy zleeee.
Witam,
jest to moj pierwszy post na tym forum, prosze o mile przyjecie... ;)
czy moge miec prośbe, zeby ktos podal dokladny opis jak zainstalowac ostatnie uaktualnie do 350d... ? temat ten jest tak rozbudowany ze bardzo ciezko jest sie polapac, ktora wersja jest ostatnia i jak zrobic zeby zaistalowac najnowsze 'poprawki'
osobiscie nie wiem czy trzeba kazda poprawke zainstalowac czy wystarczy tylko ostatnia... ?
bede bardzo wdzieczny, bo probowalem wgrac najnowszego softa ale cos nie wychodzi...
pozdrawiam serdecznie i czekam na odp ;]
Jak nie chcesz grzebac, czy masz problemy na tamtym forum
http://www.speedyshare.com/files/202..._colortemp.rar
to tu masz najnowsza.
3200, spot, aeb 0.3 i temp.
Nie zapomnij o zbotowanej karcie i o tym wszystkim co w 1 poscie tego tematu jest
Czyli to jest ciągle podmiana kart cf tak? Nie ma mozliwosci wgrania raz a dobrze bez zonglowania kartami?
dzieki...poradzilem sobie ;) wiedzialem ze nie robie czegos dobrze... (nie zaznaczalem opcji "CF boot sector")
jestem ciekaw czy doczekamy sie zmieniania wartosci iso itp rolka...a nie przyciskami ;) takie marzenie, mysle ze takie cos nikomu by nie przeszkadzalo jakby to zrobili ;]]]
hmm mi nie przeszkadza taka obsluga, od razu się przyzwyczailem :)
No ale nie kazdemu moze to pasowac.
Z Kolekcjonerem po raz drugi mamy odmienne zdanie :D
ostatnio zauważyłem bardzo ciekawa rzecz... po wgraniu softa aparat zachowuje się troszkę dziwnie ;) tzn to ze te funkcje są bardzo przydatne, poszerzają funkcje aparatu to jest oczywista sprawa, ale... Przy wyłączonym aparacie(bateria w środku), przełączając obiektyw z AF a nie AF migają diody(zapewne w jakiś sposób aparat odnotowuje zmianę ostawień). Zastanawiam się, czy aparat nie pobiera prądu na "czuwanie"?
pytanie może i absurdalne jak cała ta sprawa z tym AF ^^ tak samo się dzieje, jak "odbezpieczam" zawleczkę od gripa, czy tez jak otwieram przykrywkę od CF ...
może ktoś jeszcze coś dziwnego zaobserwował z swoja 350ka ;)
pozdrawiam artomus
PS szkoda ze, żeby zmienić iso trzeba poczekać aż aparat "wyzeruje" pobrane dane co do światła....