11.
http://img511.imageshack.us/img511/9064/20564200cd8.jpg
:mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12.
http://img230.imageshack.us/img230/6571/26629009ll1.jpg
Wersja do druku
11.
http://img511.imageshack.us/img511/9064/20564200cd8.jpg
:mrgreen:
12.
http://img230.imageshack.us/img230/6571/26629009ll1.jpg
więcej czasu?:):):)...UMIEJĘTNOŚCI a nie czasu !!!...zdjęcia nie robi się na czas... no, chyba że Ty masz takie "sportowe" podejście... i co Ty wiesz o łażeniu po slumsach i kamienicach i o robieniu zdjęć czegokolwiek:)...umiejętności to Ci jeszcze trochę brakuje żeby być autorytetem w tej dziedzinie. I nie mam zamiaru nigdzie grzebać żeby się dowiedzieć dlaczego zostałeś FOTOGRAFEM... szkoda mi na to czasu, tak samo jak szkoda mi czasu na dalsze OT i dyskusje z przemądrzałymi FOTOGRAFAMI. Koniec. Kropka.
P.S. mzeta to nick a nie motocykl...widzę, że nie przywiązujesz wagi do tego w czyim wątku piszesz i osoby Cie raczej nie interesują. Byle coś napisać...i zostać FORUMOWYM MĄDRALĄ:)))))
a co z fotkami??? :mrgreen:
Pierwsze - ostry tylko LDR, kolejne świetne.
zupełnie jak w Bierdonce. Do Tesco jeszcze daleko, albo wręcz nie po drodze.
Chyba nie wiesz oco biega...
powiem tak, ja sie nie znam, ale mój kolega, który też chce zaczać, i ma podobne problemy, zaczął oglądać na Vivie, program OCO Kaman, który prowadzi niejakiDaro. ......I są chyba postępy. Spróbuj, na prawdę warto.
zdjęc nie skomentuje bo już dośc wad znaleźli poprzednicy, mnie jedynie zastanawia kto opunktował gwiazdkami temat, myślałem ze to tylko wybitne galerie punktuje sie jako godne polecenia.
wiesz ja sobie zamawiam ptaszki zeby przylecialy do mnie do ogrodu nad staw czy tez sobie pochodzily gdzie im tam sam, biore 300/2.8 i strzelam foty.
ale co po umiejetnosciach jak czasu nie ma?Cytat:
UMIEJĘTNOŚCI a nie czasu !!!...
a czy ja powiedzialem ze sie robi? powiedzialem ze jest on potrzebny, czytaj ze zrozumieniem siwo brody ;)Cytat:
zdjęcia nie robi się na czas...
czy ma czy nie ma i do czego mam sportowe podejscie to juz nie Twoja sprawaCytat:
no, chyba że Ty masz takie "sportowe" podejście...
a wiem duzo, fajnych ludzi mozna poznac :)Cytat:
i co Ty wiesz o łażeniu po slumsach
kamienic widzialem chyba wiecej na oczy niz Tobie sie snilo, a ze cegiel, okien i drzwi nie mam zamiaru fotografowac i udawadniac gdzie bylem to juz trudno.Cytat:
i kamienicach i
no odezwal sie ten co ma :lol:Cytat:
o robieniu zdjęć czegokolwiek:)
czy mi brakuje czy nie to juz nie Tobie oceniacCytat:
...umiejętności to Ci jeszcze trochę brakuje żeby być autorytetem w tej dziedzinie.
to nie mow mi ze jak ja smialem zrobic sobie takiego nicka, a po drugie primo nie powiedzialem ze MUSISZ poszukac tylko ze MOZESZCytat:
I nie mam zamiaru nigdzie grzebać żeby się dowiedzieć dlaczego zostałeś FOTOGRAFEM...
tak jak ja nie lubie rozmawiac z 50tkami ktorzy mysla ze sa pepkami swiata tak z Toba mi sie spodobalo, napisz mi cos jeszcze to sie posmieje. cwaniakow nie brakuje przez internet... ale jak mielby cos powiedziec w zywe oczy to zastanowiliby sie 10 razy niz cos powiedzlieli lub tez zrobili ( to nie jest grozba i nie dotyczny CIebie tlyko ogolnie pisze )Cytat:
szkoda mi na to czasu, tak samo jak szkoda mi czasu na dalsze OT i dyskusje z przemądrzałymi FOTOGRAFAMI. Koniec. Kropka.
ale przyznasz mi racje ze rowniez i motocyklCytat:
P.S. mzeta to nick a nie motocykl...
nie wiem czy potrzebujesz okulary zeby lepiej czytaj czy jakiegos drinka aby Twoje szare komorki zaczely lepiej pracowac i abys mogl sie domyslec ze wiem w jakim watku pisze i kto jest ''jego'' wlascicielemCytat:
widzę, że nie przywiązujesz wagi do tego w czyim wątku piszesz i osoby Cie raczej nie interesują.
[/quote]Cytat:
Byle coś napisać...i zostać FORUMOWYM MĄDRALĄ:)))))
poczekam jak Ty nim bedziesz to zobaczymy ;)
na moje to te posty moga wyleciesz w kosmos...
ej a moze Ty mi zazdroscisz? hehe
buziaczek w pysiaczek, tylko sie nie denerwuj bo to na cisnienie zle dziala... tym bardziej w tym wieku...
no a jak myslisz?