dziekuje
w tym watku raczej jeszcze nic nie pokazalem i nie mam zamiaruPokazałeś w tym wątku 4 (słownie: cztery) zdjęcia... dwie czaple, niezłe chociaż daleko im do zdjęć ptaków, które widziałem w tym wątku...wybacz ale zrobienie dobrego zdjecia czapli wymaga wiecej czasu niz lazenie bo jakis kamienicach, slumsach itd i robienie zdjecia drzwiom lub okien
ta motorowka to do sportu ma duzo jak tulipan do drzewa, to raczej zabawa dla troszke majetnych doroslychjedną motorówkę, kiepściuchną, chociaż podobno sport lubisz najbardziej
ja nie powiedzialem ze jest to dzielo sztukiwiatraki...tyż kiepskie (podobnie jak i tłumaczenie, ze Ci się wstawać nie chce).
jak dobrze poszukasz to sie dowiesz czemu taki nicka nie innyI szumnie nazwałeś się FOTOGRAFEM?
no jesli kupa chodzi CI tylko w glowie to nie dziwie sie ze taki bzdury piszeszKupa smiechu z przewagą kupy.
oj ja nie patrze Tobie w kieszen, na to ze mnie stac juz nic nie poradze.Zamień tą swoją wypasioną lustrzneczkę
nie lubie brzeczkowna takiego samego brzęczka
a to motocykl robi zdjecia, kurde chcialbym taki motocykljakim mzeta robi zdjecia
wzajemniei spróbuj zrobić parę dobrych zdjęć,
nie zasluzylespokaż co potrafisz,
dziekujebo jak narazie najlepiej wychodzą Ci złośliwości.
w piwnicy mam pare sterownikow, dwa monitory zeby widziec co sie dzieje na dworzu i oddzielne pomieszczenie na ogrzewanie oraz spizarnie.Zaś co do piwnicy... doskonałe miejsce na to żebyś pomiędzy słoikiem ogórków a marmoladą powiesił coś swojego. Bedzie pasować.
a zdjecia wisza na scianie w moim pokoju i maja sie dobrze, a Tobie nic do tego gdzie mam je wieszac
oj slodziutki ale sie zbulwersowales, moze buzi na pocieszenie :*
ps: nie ma tu wycieczki osobiste, nie ja zaczolem, grzecznie odpisalem z lekka nutka humorystyczna ( to tak na wszelki wypadek jakby jakis moderator zdziebko sie wkurzyl, chociaz nie wiem o co mialby sie wkurzyc... )
od curkirkowych kometarzy w Twoim wydaniu rowniez nikt sie niczego nie nauczy...