hehehehe a najlepsze jest to że wiekszość pozostałych grup robiło jedynie detale :)
p.s. Kogut wyłamałeś się :P bo miał być pierwszy model :D :D :D
no dobra kolejne:
Wersja do druku
hehehehe a najlepsze jest to że wiekszość pozostałych grup robiło jedynie detale :)
p.s. Kogut wyłamałeś się :P bo miał być pierwszy model :D :D :D
no dobra kolejne:
Chciałem tylko udowodnić, że model nr 1, oprócz modelowania i palenia petów, też coś fotograficznego popełnił :]
Zdjęcia pierwsza klasa - Kogut - u mnie na monitorze strasznie dużo fioletowego na tym zdjęciu andresa - chyba że to Twoja wizja to ok :]
Miało być, miało :wink: Natomiast mam nadzieje, że nie przesadzone, bo na rozkalibrowanym z lekka lapku, z konieczności muszę teraz siedzieć :evil:
no i dalej model numer 1 :D
Zmiana modela - nr.2
Pozostaję pełen podziwu dla zdolności bojowych modela.
no to teraz ja się nie wyłamię :D
w kolejnych odsłonach ktoś obrywa :D
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:no i znaleźliźcie mnie, japrzepraszam oraz elgiego podczas głównego zgrupowania :) (migracja z 3 do 10 a potem out :)).
Zdjęcia bardzo fajne, w pewnym momencie odbiłem od grupy bo sesje typu 'strobist' napewno będę mieć jeszcze niejedną, a stocznię wyburzą. Jak coś obrobię to napewno wrzucę, dziś jestem zajęty tłumaczeniem strobista na nasz język :)
ja dzwoniłem to tezeta ok 10, i powiedziałem żeby puścił sygnał jak przyjedzie to się w jedną grupę złączymy, odzewu zero :D Do tej pory zastanawiam się który z was to tezet :) my z początku [przed wjeściem] wypatrywaliśmy marte69 (wydawała się łatwym celem), przydałaby nam do sesji, ciekawe czy była :)
Cóż. Czas najwyższy zrobić sobie jakiś normalny avatar :)