Jeszcze dwa, tym razem świadkowa i zdjęcie pod tytułem "czy na pewno wzięłam cycki?"
100.
Przy okazji chciałem sobie złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji setnego zdjęcia w swojej galerii na CB.
101.
Wersja do druku
Jeszcze dwa, tym razem świadkowa i zdjęcie pod tytułem "czy na pewno wzięłam cycki?"
100.
Przy okazji chciałem sobie złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji setnego zdjęcia w swojej galerii na CB.
101.
Kurcze, fajne te Twoje zdjęcia :-)
Kurcze, dzienks!
To ja moze dla odmiany dam nieco krytyki ;)
Na 96 jak dla mnie jest za mala GO - nie podoba mi sie rozmazanie 2giego oka - poprotu za duze
Na 94 widzialbym to zdjecie z uzyciem lampy - poprostu za duzy zakres tonalny byl do ujecia
97 tez ma nieco przepalow ;)
Co do wiekszosci to mam tez wrazenie ze kontrast chyba za malo podkrecony bo widze mgielke.
Na koniec dodam tylko ze zdjecia bardzo mi sie podobaja a krytyka jest nieco naciagana bo zdaje sobie sprawe z tego ze nie na wszystko ma sie wplyw i nie wszystko mozna przewidziec w momencie naciskania spustu.
Dzięki ElSor, krytyka zawszę mile widziana, im więcej błędów mi wytkniecie tym mniej ich zrobię w przyszłości. Masz rację odnośnie GO w 96, powinienem albo przymknąć bardziej obiektyw żeby oboje oczu było ostre albo złapać przynajmniej drugie oko, niestety, takie rzeczy człowiek najczęściej zauważa już po fakcie, do tego jeszcze pierwszy pełny ślub, człowiek zdenerwowany przez co bardziej nieuważny. 94 jednak bym bronił, taki kontrast, ciemnych drzwi i jasnej sceny za nimi bardzo mi odpowiada i inaczej tego nijak nie widzę. Strzelanie lampą zestresowanej młodej, bo, cholera, trafili mi się nowicjusze co też pierwszy raz więc też zestresowani, to nie był chyba najlepszy pomysł, być może scena naświetlona była by ładniej, ale miny na niej ładniejsze już mogły by nie być.
Mi sie to tylko kojarzy z tym co kiedys uslyszalem od osoby fotografowanej nie widzacej strony technicznej zdjecia
Takze idac tym tropem rzeczywiscie lampa zepsulaby to co dla pani mlodej jest wazniejsze - rozpromieniona twarz na zdjeciu :-DCytat:
Dla mnie sie liczy to co widac na zdjeciu - osobe z ladna mina, w ladnym ubraniu, ciekawej pozycji itp a nie to czy jest ostre oko czy bluzka lub czy cos jest w mocnym punkcie...
No i co Panowie i Panie, nikt nie wytknie błędów? Micleeeeeeeeeees!!!
O, dzięki, tylko posypały Ci się numery.
Ooops, rzeczywiście
1 = 100
2 = 101
:)