Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).
Wersja do druku
Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).
To ja dorzucę swoje 3 grosze.
18- spojrzenie takie nie teges, mało szelmowskie, nie wiem może jeśli by patrzyli na siebie, takie bardziej nostalgiczne
2 następne jakieś nijakie, nie przemawiają do mnie, pani Ania (bo chyba tak ma na imię?) najlepiej wyszła na początku Twojej opowieści, tu jakoś średniawo
21- jak dla mnie szacun, gangsta jak trzeba, nice.
Nie oceniam chłopaka tylko sposób w jaki zapozował. Można patrzeć na to też w inny sposób: rola modela i kunszt jej zagrania jest składową fotografii więc mam jak najbardziej prawo nadmienić, że coś tu nie pasuje. Chłopak doskonale by się nadawał na sesję w bibliotece otoczony książkami albo z czapką kucharza. Rewolwer i macho do niego nie pasują. zNiektórych schematów się poprostu nie łamie kiedy liczy sie an określoną reakcję ;)
wrzuć finalne wersje (ten retusz;)) i wtedy ocenimy;)
jesli chodzi o styl gangsta to 18-tka zdecydowanie najlepiej wypada, 21 zdjecie jako zdjecie fajne, ale wizytuwka gangstera do modela na tym zdjeciu nie pasuje, nie ma tego czegos w oczach, przypomina mi Michala Koterskiego , on tez czesto robil podobne minki w stylu gangsta z podobnym rezultatem, w dodatku wizualnie mi ten model tez jakos go przypomina
pozdrawiam
jak gangsta to na 21 po pierwsze powinien albo bardziej pewnie trzymac gnata albo abrdziej nonszalancko, no i ten czerwony koreczek w lufie ;p
Dziś jeszcze wrzuce tylko coś wybiore.Cytat:
wrzuć finalne wersje (ten retusz) i wtedy ocenimy
Dokładnie to chciałem uzyskać ale czy mi się udalo sa rozne głosy, nie mnie to oceniać:)Cytat:
No ja 21 będę bronił dalej, oczywiście pomijając ten koreczek:P, nie mniej jednak zdjęcie ma klimat właściwy. Taki prawdziwy gangsta, takie kocie ruchy:P w a nie tak jak Ci nasi pseudo mafiozo-drechy porażka.
Dziękuję wszystkim za chwile spędzone w tym wątku niebawem następne fotki :)
Zgadzam się!Cytat:
kazdy ma swoje wizje i tego sie trzyma
Nie wiedziałem, że jednym zdjęciem wzbudze az tyle roznych emocji :)Cytat:
ale ja kieruje sie glownie wyrazem twarzy, i spojrzenie to podstawa, a w tym przypadku bardziej wzbudza to u mnie usmiech i sympatie niz respekt i odczucie wewnetrznej sily tej osoby