Najnowsze z Frańciszkańskiej z 2.04.2006... Dość charakterystyczni ludzie, taka sklejka wyszła. Co myślicie ?
Wersja do druku
Najnowsze z Frańciszkańskiej z 2.04.2006... Dość charakterystyczni ludzie, taka sklejka wyszła. Co myślicie ?
bez daty.... W sumie ciekawie wyszła ta - jak ją nazywasz - sklejka.. :)
No to znowu portretowo ;)
i jak ? Oceńcie.
Jak..Cytat:
Zamieszczone przez Macio
Jak zwykle... super ;-) masz bardzo fotogeniczną modelkę..
Nie wiem tylko czy nie jest delikatnie za jasno.. ale to może wina mojego panela..
Pozdrawiam
Artur
Modelka rzeczywiscie bardzo fotogeniczna. Zdjęcie też ogólnie mi sie podoba kadr i bardzo dobrze wyeksponowane oko. Mam kilka wątpliwosci dotyczacych skóry modelki: czy przypadkiem nie było przepaleń na kanale czerwonym lub/i czy nie przesadziłeś z softwarowym wygładzaniem skóry.
Macio, jakoś nie widzę w tym wątku żadnych zdjęć ani odnośników?
Popraw bom chciał zobaczyć :D
Udałem się ostatnio do studia, dzięki uprzejmości znajomego ;) Macie na razie 3 fotki - oceńcie. To moja pierwsza wizyta w studio foto z prawdziwego zdarzenia, także weźcie to pod uwagę :-D
350d/Tamron 28-75/światło błyskowe.
nc :)
Jak na pierwszą wizytę w studio :-) to b. dobre - szczególnie 3 ( widzę że 2 i 3 to jedno i to samo z nieznaczną różnicą w ułożeniu dłoni).
Wrzuciłem oba, bo jedni lubią z uciętą nogą, inni bez ;) A pierwsze z serii kojarzy mi się z "United Colors of Beneton" ;) Będzie tego więcej także zapraszam jutro.:-)Cytat:
Zamieszczone przez Robson01