a za ile?
Wersja do druku
Eee przesadzacie nie sa takie zle te zdjecia. Tylko kazdy patrzy przez pryzmat sprzetu i od razu ocena sie wypacza.
3 jest calkiem calkiem (nieco standardowe) natomiast 4 jest juz bardzo fajne. W 1 fajnie wkomponowal sie krzyz w serce dzwonu. To zdjecie lepiej wygladaloby jednak w wiekszym formacie ale i tak rewelacji nie ma.
W 2 ciekawy pomysl tylko technicznie kuleje.
Ostatnie zdecydowanie najslabsze.
Tendencja do oceniania zdjecia przez pryzmat poprawnego naswietlenia czy tez ostrosci prowadzi do takich bezsensownych opinii. 90% komentarzy skupia sie na tym czym bylo robione zdjecie a nie na meritum. Gdyby Olgierd napisal ze 300d to ide o zaklad ze oceny bylyby zupelnie inne o ile w ogole ktokolwiek by sie odezwal w tym watku.
myślę, że bardziej chodzi o postawę. Olgierd wszak "testował" nam tę puszkę z wielkim znawstwem w wątku o Mk3. No i wyszło jakie to znawstwo.
Jestescie jak dzieci. Podobne opinie doprowadzily do tego ze np na digart wiekszosc autorow pisze "przepalenia celowe" bo inaczej kazdy komentujacy drze morde ze przepalone. Autor mial taka wizje a nie inna, to jest jego dzielo, jak sie nie podoba to po co dyskutowac? Mozna poogladac inne galerie. A tu wszyscy zastanawiaja sie co podmiot liryczny mial na mysli. Olgierd, milych wakacji, a reszcie zalecam wakacje, bo wyczuwam silna potrzebe odpoczynku.
ja już dorwałem 5D i jak wam swoje pokażę to sie od Olgierda odczepicie