Caly album przejrzalem i jest na prawde bardzo dobry! Architektora taka jak lubie mocno obrabiana a portrety klasa sama sobie. Swietnie
Wersja do druku
Caly album przejrzalem i jest na prawde bardzo dobry! Architektora taka jak lubie mocno obrabiana a portrety klasa sama sobie. Swietnie
MMM- w tym temacie pokazujesz dość mało zdjęć ale jak już zdecydujesz się pokazać to wiesz, że jest to najwyższej jakości. Podoba mi się Twój sposób obrabiania, te kadry super. Portrety są genialne głównie za delikatność jak i kolory. Ostanie ujęcie jest super. Szczególnie światło dużo daje. A nie ma co się rozpisywać, REWELACJA!! :) gratuluje i zazdroszcze:)
EDIT
Ostatnie zdjęcie jest wykonane w zastanym świetle? Odnosze lekkie wrażenie, że czymś się wpomagałeś choć nei jestem tego pewien:)
EDIT2
I taka mała uwaga, wywal te guziki z rękawa prawej ręki bo tylko niepotrzebnie lekko odwracają uwagę ;)
MMM rewelacyjne fotki. Podoba się cykl "Majsterek", no i z foceniem na szrocie mnie uprzedziłeś:)
Obejrzałem sobie te zdjęcia i szczęka mi opadła. Są po prostu super!!!. To co z nimi robisz w PS to mistrzostwo świata. Wielkie Gratulacje!!!
zdjęcia git! bardzo dobra percepcja wzrokowa autora i troska o szczegóły
pozdrawiam
Czy "Fasadę kina Helios" robiłeś z szarą połówką?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie jestem w tej kwestii oryginalny ale również proszę o tutorial!!!!
Dzięki za zamieszczony plik - tutorial już nie potrzebny :idea: :mrgreen: