nie. sprzet jeszcze czeka na przekazanie
Wersja do druku
nie. sprzet jeszcze czeka na przekazanie
Kurde, czemu to tak długo trwa. Szkoda, że szybciej nie można tego załatwić.
Chłopak pewnie czeka...
A wie wogóle o tym że chcemy mu coś przekazać?
Myśle że nie ma się co śpieszyć, niech lepiej Akustyk "dopracuje" całą akcje.
nie wiem, czy chlopak wie. czekam na kontakt od Anoraka
Cześć
Jestem koordynatorem wrocławskiego oddziału fundacji Mam Marzenie.Byłam na spotkaniu z Michałem,kiedy to właściciel megamedia .pl podarował chłopcu Canona.Miałam informację,że nie możecie pojawić się na realizacji marzenia,bo nie jesteście jeszcze gotowi.Obiecałam więc Michałkowi,że canonowcy pojawią się na początku września i pomogą zaprzyjaźnić się ze sprzętem...wrzesień się kończy...na Anoraka nie liczę.Jeżeli chcielibyście spotkać się z Michałem czekam na kontakt 600 064 064, 515 199 628 lub email
iwonak@mammarzenie.org
Pozdrawiam i czekam na kontakt
Coś nie "zatrybiło" ??? Troche obciachowo. Akustyk honor CB w Twoich rekach!
NIe wiem dlaczego ta organizacja jest taka wolna ;/
..tak sobie pomyślałam..może znalazłby się wsród Was ktoś,kto chciałby współpracować z naszą fundacją robiąc zdjęcia z realizacji marzeń..np.jutro nasza marzycielka Andżelika zostanie księżniczką i zajedzie na wrocławski rynek karetą,będzie turniej rycerski,przemówienia na jej cześć.Już dzisiaj prasa i radio lokalne zapraszali wrocławian do zabawy i wiwatów na cześć księżniczki.
Robimy to razem z teatrem muzycznym,będzie przednia zabawa,mnóstwo mediów..a mi właśnie siadła marniutka cyfrówka...co Wy na to?
http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2006/angelika.php
iwonak@mammarzenie.org
600 064 064
pozdrawiam
O co w ogóle chodzi? Wiadomo już jakieś konkrety? :-?
Czy sprawa znalazła juz swój finał? Czy przyjdzie nam spłonąc ze wstydu?