hehe stary chyba Tobie:D MNIE TO NIE PODNIECA:!: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Wersja do druku
hehe stary chyba Tobie:D MNIE TO NIE PODNIECA:!: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Mysle ze nie do konca tak jest. To pierwsze zdjecie bez tytulu wzbudziloby pewnie duzo mniejsze emocje i przeszloby bez echa.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Nooooo.... Bar Mleczny - Menu - Drugie Dania to ma poddekst erotyczny?Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Ach tak zapomniałem Bar Mleczny ;)
Pozdrawiam
heh, wczoraj tez zrobilem zdjecie tego kwiata :lol:
A kliknales linka ? :)Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Zacytuje co lepsze kawalki dla leniwych ;)
Przypomniało mi się wtedy, jak pan Hasek mówił mi, że jestem wspaniała,
jak zawsze kiedy tylko mógł wkładał mi rękę w majtki, a ja byłam zdziwiona co on w tym widzi takiego interesującego i dlaczego on ciągle chce to robić,
jak prosił mnie czasami, żebym zdejmowała majtki i siedziała bez nich, na przykład rysując,
jak ja zastanawiałam się wtedy dlaczego on tego chce, przecież to wcale nie jest fajne, ale było mi to objętne, więc zdejmowałam majtki dla jego przyjemności,
jak raz poczułam, że dlaczego tylko on ma patrzeć na to co ja mam w majtkach, że ja też mogłabym popatrzyć na jego siurka,
jak poprosiłam wtedy, żeby mi go pokazał
jak pokazał mi go,
jak jego siurek nie zrobił na mnie jakiegoś większego wrażenia, bo gdy go zobaczyłam powiedziałam "aha" i kontynuowałam rysowanie czegoś (pamiętam, że wtedy rysowałam, a pan Hasek patrzył jak ja rysuję).
Miałam wtedy 4 lata a pan Hasek pewnie ponad 60.
Mnie też to niepodnieca , ale jak pokazywałem komuś tą fotkę to skojarzenia były jednoznaczne.Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
heheCytat:
To już całkowity hardcore :):):)
Upsss... fakt nie kliknołem :)Cytat:
w starozytnej Grecji sex z mlodymi chlopcami bym czyms wrecz pozadanym ,a rodzice mlodych chlopcow pozostawiali ich pod opieka starszych panow.Cytat:
wszystko kwestia uwarunkowan kulturowych w jakich zyjemy
Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
Dlatego cywilizacja upadła. Małych greków nie przybywało.
Nasz tez upadnie.;)