Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Co myślicie - nagość dzieci

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie Co myślicie - nagość dzieci

Chciałem was zapytać, jakie są wasze opinie na temat tego
    zdjęcia i fotografowania w ten sposób dzieci? Nie ukrywam, że
    mója opinia jest krytyczna, przede wszystkim jesli chodzi
    o ten sposób pokazania dzieci.
    Chodzi o moralność, normy społeczne, prawo.

http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-44604.php

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

hmmm a nie narusza to prawa ?? w sumie...mój kolega ma zdjęcia swojej córki gołej po urodzeniu ze szpitala na kompie...czy to pedofilia ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick
    hmmm a nie narusza to prawa ?? w sumie...mój kolega ma zdjęcia swojej córki gołej po urodzeniu ze szpitala na kompie...czy to pedofilia ??
    Nie twierdzę, że TO zdjęcie narusza prawo.
    Twój kolega publikuje je w necie, czy na nich jest też buzia dziecka ? Bynajmniej nie jestem seksuologiem, tylko prawnikiem. Wiecie o co mi chodzi.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

No powiem Ci nie jest to zwykła fotka bobasa.... coś tu jest jednak nie tak.... cieżka sprawa... choć z drugiej strony...autor mógł mieć podejście bardzo normalne...

Dodam, że portfolio autora to także akty jednak. Myślę, ze posunął się trochę za daleko a ze zdjęcia emanuje jednak pewna fascynacja młodym ciałem.... hm...hm... no nie wiem, obym tylko sie mylił...
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

hmm... dziwne te zdjecie jakies. nie podoba mi sie temat takowych zdjec, i jestem takiego samego zdania co zanussi ze autor tym razem posunol sie za daleko.
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ja mysle, ze nagosc dzieci powinna byc zakazana, a przed pierwszym wejsciem do szkoly powinny sie pomodlic i otrzymac habit. a dziewczynki jeszcze chuste na morde, zeby nie kusily wiernych mezow...

czy was czasem nie poje...lo? w telewizji o 17.00 jakis pakero nap...la do ludzikow az jucha sie leje strumieniami i nikt nic nie mowi. dziecko publicznie pojawi sie na golasa, bo jest goraco, i nagle rwetest, ze rodzice pedofile itd. itp.

moze ja w jakims dziwnym swiecie zyje, ale ostatnio w tzw. "realu" wiecej widuje dzieci z golym tylkiem nad woda, niz ziomali walacych z bazooki do niewinnych ludzi... choc pewnie czyni mnie to pedofilem, i w mysl chrzescijanskiego, bogobojnego posla Wierzejewskiego powinienem isc do gazu, albo na inna podobna imprezke...

nie rozumiem tego kraju. nie rozumiem takich reakcji. jak mojej polrocznej corce zmieniam pieluche to tez powinienem opaske na oczy zakladac, zeby mnie nikt o pedofilie nie oskarzyl? a jesli dziecko mi sie zleje w parku, to jak rozumiem powinienem namiot na trawie rozlozyc i przebrac malucha w ukryciu? koniecznie z tylkiem na zewnatrz tego namiotu, zeby nie bylo posadzen o bezbozne zachowanie?

dewocja i po*******enie. przepraszam za brak ogrodek, ale to jest jednak jakies porabane...

tytul zdjecia jest idiotyczny. ale sama fotka... moze nie przesadzajmy...
    www albo tez flickr

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Słuchaj akustyk. Ja nie mam nic ale to nic do maluchów latających z gołymi pupami po plaży. Ale wydaje mnie się jednak, ze na tym zdjęciu to już nie bobas a dziwczynka u której jednak już widać pewne różnice z chłopakiem. Po drugie to zdjęcie to nie jest w/g mnie ot taka sobie fotografia pociechy a próba odnalezienia w niej pierwiastków kobiety... i dobrze, ale czy nie za wcześnie na takie spostrzeżenia? I powtarzam - obym się mylił... obym.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Dla mnie 50/50. Ciężko jednoznacznie powiedzieć "be" albo "cacy", to się lokuje gdzieś na (bardzo rozmytej) granicy...

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Dzieki Akustyk mialem napisac to samo. BTW: ciekawe co powiedzielibyscie o fotografii Hala Chadwicka :P jesli oburza was byle tylek.

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Nie byle tyłek a "tyłek" dziecka. Moze to i jest przewrażliwienie.... a moze nie?

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów