ja tam bym zamknal w diabły bo ten watek absolutnie nic nie wnosi. Tylko bicie piany.
Wersja do druku
ja tam bym zamknal w diabły bo ten watek absolutnie nic nie wnosi. Tylko bicie piany.
Ależ wnosi. Pokazuje jakich zdjęć ślubnych nie należy robić. Pod warunkiem, oczywiście że pokazywane są faktyczne gnioty. MacGyver, jak widzisz, linki weryfikują inni użytkownicy i jak ktoś wstawi coś nie przystającego do tematu natychmiast dostaje burę, więc nie przejmował bym się tym aż tak bardzo. Można ew. takie linki kasować, szkoda by było zamykać wątek.
A może dla odmiany otworzyć wątek z naprawdę udanymi zdjęciami. Takimi które mogły by czegoś nauczyć. Można by je było omawiać , analizować warsztat, ale takie wątki właściwie są.
Jestem za zamknięciem.
Każdy orze jak może a arcydzieła mają wartość po ś....... autora.
Pozdrawiam.
Nie pytaj, zamykaj. Jedni niedowartościowani próbują zdobyć poklask kosztem innych. Żal tu zaglądać, bo śmierdzi z każdej strony.
A Ty kolejnej awantury szukasz? Pomysł brzmi ładnie, ale tutaj szybko przerodzi się w "moje najlepsze a ty się nie znasz". Z tego co wiem na forum ślubnym, gdzie w zasadzie wszyscy mają tylko jeden cel, też porobiły się kółka różańcowe a szczerość jest odbierana jak wrogość. Ja ostatnio próbowałem sobie podworować tutaj z Adama z Krakowa, odebrał to po swojemu i przestało być miło. IMO tam, gdzie liczą się pieniądze a wyrywanie sobie zleceń i podkopywanie dołków jest na porządku dziennym, do niczego dobrego kolejny taki wątek nie doprowadzi.