Jeśli niezamierzony, tu już nie pasuje?
Wersja do druku
No pewnie że nie :D
Powiem tak , w mojej ocenie on się do końca nie sprawdział na te warunki i możliwości jakie były , sam myślałem że będzie nieco inaczej wyglądał.
Wizażystka jest bdb i ma spore doświadczenie , natomiast to był by fajny makup ale na studio , portretów trochę ciaśniejszych żeby było go widać a nie tak jak tu sprawiał wrażenie podbitych oczu.
aaach zazdroszcze karuzeli :) a reszta..zapewne masz lepsze :) nie to ze te sa slabe ale ... :)
mała odmiana , małe i nie okrzesane stworzonko ;]
221.
222.
223.
224.
225.
http://farm5.static.flickr.com/4116/...5ede2a40_o.jpg
można się wyżyć na mnie teraz :D
a i jeszcze
http://farm5.static.flickr.com/4117/...8512bb27_o.jpg ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dziękujemy za brak edycji postów :D
W końcu jakieś ciekawsze dzieckowe zdjęcia. Uratowałeś honor tatusiów-fotografów.
ale ja tatusiem nie jestem :D
Na co czekasz? Do roboty...
P.S. Świat się kończy, micles nie widzi brudków na matrycy.
221 luks! Wogóle bardzo fajne te z maleństwem!
MM jak na razie tylko próby generalne ćwiczy ;)
Spoko fotki.
Centralne kadrowanie?
Matko... Sergiusz jak ty ostatnio coś napiszesz to ręce opadają.
Co z tego że centralnie? Kto powiedział że tak nie można? Wydawało mi się że nie ma takiego zapisu w kodeksie karnym ...
Tak btw Sergiusz : czy przetwarzanie nieswoich zdjęć jest zgodne z prawem?
omg , ogólnie
ps od przodu nie bardzo się dało
zdjęcie fajne, nie przeszkadza mi ani centralne kadrowanie, ani że "od tyłu". za to uważam że komentowanie nie powinno wychodzić poza strefę pisaną - przerabianie czyichś zdjęć uważam za spore nieporozumienie.
pozdrawiam.
Oba zdjęcia ciekawe. Dla mnie najważniejszy jest świetny pomysł na zdjecie. Jakoś tych wad w postaci centralnego kadru bądź tylnego chwycenia obiektywem nie uważam za jakieś fopa. Trochę powoli wchodzi w gusta. Taki pomysł - dobry, realizacja - również ciekawa. Tak dalej.
wolę wersje MM - jest wiecej przestrzeni, widac jakąś wolnosc, tu jest zbyt ciasno u Sergiusza
Dorota i Jarek - 21 klatek
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Jak zwykle ładnie, ale
jaki kolor mają ściany w domu? ;)
9. rozumiem, że tak uroda itp, ale raczej bym pominął to zdjęcie.
które ściany w którym domu ?
lubie Twoje zdjecia..i tym razem sie nie zawiodłem..fajnie lekko bez zbednych fajerwerkow w psie..:))
w sumie poprawiłem lekko tą 9 bo mi szkoda tego zdjęcia żeby nie oddawać
a mam takie pytanie w zdjeciu 12,19,21...jakie ISO miałeś ?? dodawałeś szum ?
Te z dziećmi #223, #224 całkiem fajne. Dzieci MZ to fajny temat do zdjęć (nie tylko własne) ;). Jak małe to nie grymaszą.
podoba mi sie 1 taniec:)
Miałeś dobre światło na sali :D
Dobre o tyle że jednolita barwa w zasadzie , do kitu że nie równomierne na sali , ale i tak było spoko.
Parę koncertowych , dawno nie byłem i nie robiłem
Wszystkie świetne, już oglądałem na Flickr i jestem pod wrażeniem obróbki i oświetlenia.
No światło miałeś fajowe - z przodu normalne, a z tyłu zawsze jakaś ładna kolorowa konterka na głowę się załapała :D
Na drugim końcówka pałąka od mikrofonu na dłoni.
Na czwartym kabel od mikrofonu na brodzie.
Wystarczyło się lekko przemieścić i już nie byłoby przeszkadzajek.
Nie , nie dało się łatwo przemieścić ;] , co jak co ale po tylu imprezach nauczyłem się szukać odpowiednich miejsc itp , i niestety nie zawsze da się uniknąć tych "śmieci" w kadrze. Tym bardziej jak miejsce jest dobre.
A generalnie staram się na scenę nie wchodzić i zgromadzonym po głowach nie chodzić ;]
Mówię o bujnięciu się biodrami o 20-30cm w lewo/prawo :P
Pan z saksofonem bardzo fajnie wpasował się w oświetlenie, super.
A co, wszystkie foty robiłeś z tego samego krzesełka (w? na?) publiczności?