W kwiecie wieku
W kwiecie wieku
chyba nie wyszło panowanie nad GO bo kwiecie ok ale wiek jest tak rozmyty, że nie widać go
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Wiesz jak będziesz mieć swoje lata to też nie będziesz chcieć widzieć swojego wieku. A jeśli już to niewyraźnie.![]()
Wiedziony irracjonalnym przeczuciem zatrzymałem się przy tym wątku. Wnikliwa analiza zdjęcia spowodowała u mnie przedziwne przeświadczenie, iż postacie - na pozór nierozpoznawalne - są mi dziwnie znajome. Ta myśl nie dawała mi spokoju ... Podjąłem się wnikliwego śledztwa. Po przejrzeniu tysięcy podobnych zdjęć, po wypiciu 3 kaw i drobnej awanturze z sąsiadką (uparta ciągle słucha Abby na cały regulator w czasie "M jak miłość") wpadłem na trop. Mam, jest ! Sprytnie użyta opcja blur nie zmyli wprawnego oka !
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
hehehe, wczoraj multizawodowiec z kamerą i sonoltą na podpórce, dzisiaj dwaj koledzy Twinkiego, hhehe... Jesteście Panowie genialni
Z niecierpliwością czekam na jutro, hehe![]()
osobiście wolę jak zdjęcie samo gada i nie trzeba dorabiać "ideologii"
ja to e sumie nie zakumałam tych dwóch zdjęć
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Po pierwsze to używanie fragmentów zdjęć do własnych celów bez uzyskania zgody ich właściciela przynajmniej ja nazywam kradzieżą. Dlaczego nie wziąłeś kawałka z tych kilku tysięcy podobnych zdjęć tylko z mojego? Zapewne do używania wizerunku lub zdjęć tych maskotek posiadasz oddzielną zgodę na publikację?
Co do sprawnego oka to powinieneś je wyposażyć w solidny wzmacniacz optyczny przez innych nazywany okularami. W tym zdjęciu nie ma odrobiny bluru czy jakiegokolwiek innego filtra zmiękczającego z jakiegokolwiek programu graficznego.
Zerknąłem na link znajdujący się w Twojej stopce i myślę, że przed Tobą jest świetlista przyszłość nie jako osoby robiącej zdjęcia a właśnie takie sklejanki. Tylko zanim sięgniesz po następne zdjęcia lub ich fragmenty proponuję abyś zapytał o zgodę autora.