oczywiscie w systemie a'la hrabia, pelna przedplata i termin realizacji 3-miesiace ;)
Wersja do druku
oczywiscie w systemie a'la hrabia, pelna przedplata i termin realizacji 3-miesiace ;)
Myślę, że kolega Cichy zasłużył chyba na wiekszą dawkę zaufania...
Tak przy okazji Cichy dzięki za Twoje testy i nie zrażaj się za krytykę, ja chętnie czytam te porównania i testy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Myślę, że kolega Cichy zasłużył chyba na wiekszą dawkę zaufania...
Tak przy okazji Cichy dzięki za Twoje testy i nie zrażaj się zajadłą krytyką, ja chętnie czytam te porównania i testy i przypuszczam, że nie tylko ja
Oczywiście nikt nie zapytał bezpośrednio, ani PW, ani na maila, ani telefonicznie...
Prócz 2 osób nie ma żadnych innych chętnych ? Ceny w sklepach netowych będą się zaczynały od 3800, a od nowego roku podwyżka, więc moim zdaniem warto się załapać na tę przedsprzedaż. Jeszcze 2 sztuki mam wolne.
Eee tam... po Nowym Roku wszędzie są wyprzedaże będzie pewnie taniej.
Ta Sigma to nie jest lalka Barbie dla małej dziewczynki, której trzeba kupić prezent pod choinkę.
W styczniu ceny wzrosną. Miało to się stać już w listopadzie, ale odłożono tę kwestię.
I nie jest to wina dystrybutora, ale rynków finansowych oraz samych Japończyków.
Na tym straszeniu wzrostem cen, parę osób (i firm) zrobi dobry interes (nie pierwszy i nie ostatni raz...).
Tu nie chodzi o straszenie, ale o pewne fakty, które są powszechnie dostępne.
Mi również podwyżka jest nie na rękę.