Bardzo ciekawa analiza kłosa (#81) - tylko ten kadr jakiś niezdecydowany, ani centralny ani co - jak zboże na wietrze;) Ładne foto!:)
Wersja do druku
Bardzo ciekawa analiza kłosa (#81) - tylko ten kadr jakiś niezdecydowany, ani centralny ani co - jak zboże na wietrze;) Ładne foto!:)
85. FOLK STRIT TRIO - z Polski (pisownia oryginalna)
86. Reprezenant Ukrainy
87. Obrady jury przy kranie
A gdzie ten trzeci?
Chyba XVII w., z Siczy zaporoskiej?;) Bardzo ładne foto! Pobrzęczeć by można nad lewym górnym narożnikiem, ale do prasy jasne tło jak znalazł, do prezentacji - trochę przeszkadza.Cytat:
86. Reprezenant Ukrainy
Szczypta humoru nie zaszkodzi:) Fajnie uchwycone, choć ten kran dziwnie się zamyka w kadrze, tj. albo szerzej, albo ciaśniej i w poziomie, ew. kwadrat. Przynajmniej ja bym tak to widział.Cytat:
87. Obrady jury przy kranie
fajne wszystkie trzy...mam nadzieję, że to nie jedyne zdjęcie FOLKOWE... ja wiem, że w takich przypadkach nie wszyscy lubią czy chcą żebym im robić zdjęcia, ale wystarczy dać pięć złotych i masz modela prawie za darmo i już nie psioczy:))) Gość z Ukrainy fajny, ale ciut za ciasno wg mnie z lewej a gołąby bym troszkę wyprostował do kran jest rzucającym się w oczy elementem i sprawia wrażenie, że całe zdjęcie jest krzywe... ale motyw ekstra:)))
Trzeci - też się nad tym zastanawiałem - widać trzeci to trzeci :)
Białe tło - no to fakt ale tam jeszcze była końcówka nazwy banku, waliła po oczach - wolę takie "białe" niż z tą "konćówką".
Z robieniem to było tak - występy miały być od 12 - a o 12.10 zaczęło się robić ciemno na niebie i trzeba było uciekać. Byłem na mieście od 11.40 - i w zasadzie (niestety) - te zdjecia to wszystko co mam (co się nadaje do pokazania z 10 zrobionych). Kran rzeczywiście krzywy, widziałem że trzeba poprawić przed dodaniem ale... lenistwo?
Dziękuję za komentarze. To może dzisiaj tak...
88.
89.
Parteq - Krajobraz lubię, ten miejski także...
90. Po zakupach
91. W lewo
92. W prawo
93. Garbus
94. Wyprzedaż
nie słuchaj, nie słuchaj:))) powiem jak ja to widzę: wchodze do galerii i widzę zdjęcia zróżnicowane pod względem tematycznym ...i chce mi się oglądać... nie twierdzę, ze wszystkie zdjęcia mi sie podobają, ale oglądam wszystkie bo nie wiem co będzie dalej... to zupełnie co innego jak w galeriach tematycznych np. ptaki... zupełnie mnie nie interesują i choćbym nie wiem jak podziwiał kunszt i fachowość wykonanych zdjęć po pierwszych pięciu mam dosyć i dalej nie idę bo wiem co będzie...kolejny jastrząb...pustułka czy zimorodek... nie jestem ornitologiem więc dziękuję. Podziwiam oczywiscie tych, którzy potrafią godzinami czatować na fajne ujęcie, ale wolę byc zaskakiwany czymś nowym:) i tego mogę oczekiwać w galerii marka... Tak więc nie ograniczaj się tematycznie:)
ADSO - dziekuję. Zgadzam się z Tobą. Zresztą nie umiem być monotematyczny - coś zobaczę, pomyślę i z tego są pstryki (lepsze lub gorsze). Co do galerii z ptaszkami - mam to samo... podpisuję się pod tym co napisałeś. Szczerze, to mi to działa na nerwy czasem bo momentami pierwsze 6-7 wątków to sama ornitologia.
A "z dziś"... z wyprawy na ryby... (wszystkie, poza 98, składaki HDR z "3", robione z ręki)
95.
96.
97.
98.