Najsmieszniejsze jest to ze poczatkowo myslalem ze jakas kontrola materialu pod katem poprawnosci politycznej sie szykuje - podchodzi Ci nagle dwoch roslych patrolowcow i zagajaja o aparacie - zawal ;).
Wersja do druku
Najsmieszniejsze jest to ze poczatkowo myslalem ze jakas kontrola materialu pod katem poprawnosci politycznej sie szykuje - podchodzi Ci nagle dwoch roslych patrolowcow i zagajaja o aparacie - zawal ;).
juz nie gadaj że takich rosłych:D
a kumpel też raczej szczypiorek hehe
ale byłeś jedynym jakiego spotkalem z CB
choć z tych z kitem widziałem wielu to jakos ie podchodziłem
Kurcze, tyle ludzi z CB i co, tylko 2 osoby spotkałem i to jeszcze miejscowe prawie ;)
Na nastepny rok jakby sie ktoś wybierał to ja poprosze jakieś namiary telefoniczne.
Nagor gdzie stacjonowałeś ?
Ktoś mnie jednak "ustrzelił" na Woodstock'u ;)
Ale jak ja mam taki brzuch to kurde chyba idę się odchudzać :(
Ty się ciesz, że dwóch patrolowców. Mnie na polu zahaczył chwiejący się mocno młodzian i poprosił o możliwość zrobienia mi zdjęcia moim aparatem. Wlekł się za mną przez pół pola, więc dla spokoju ewakuowałem się do biura prasowego :)
Orte - nie przesadzaj z tym brzuchem :)
Co do zdjęć - jako, że nie mam chwilowo sił wrzucać ich pojedynczo w wątek wrzuciłem wszystko w jedną galerię dostępną tu: www.dobrucki.art.pl/woodstock2008. I to czysty przypadek, że razem z Orte wybraliśmy identycznego skina w Jalbumie :)
Pozdrawiam
Woyd
pisze się też na listę :)
woyd - ja miałęm taką sytuację rok temu.... i mam pamiątkę :)
ja byłem na grabiku czyli koło ASP w szpitalu tamtejszym.
Byłęm w tym roku na Łudstoku, w planie miałem robić zdjecia ale ilość znajomych jaka się z nami pociągiem zadrała i ilość piwa którego trzeba było wypić razem z nimi skutecznie mi przeszkodziła w robieniu zdjęc ;)
Najlepszym sposobem żeby jechać na taką imprezę to jechać z podobnymi wariatami-fotografami. Także mam propozycję. Może na rok 2009 przygotujemy liste użytkowników CB których pan administrator ładnie zaopiniuje Owsiakowym Decydentom od Akredytacji i pojedziemy większą paczką ?
Dziś wpłyneło na ręce Burmistrza