ktos z Panstwa fakture otrzymal?
Wersja do druku
ktos z Panstwa fakture otrzymal?
Dzięki za wyjaśnienia.
Zatem nie bardzo rozumiem, jak ten mechanizm działa, skoro masz za tyle samo, co w sklepach lub drożej. Może Tw. klienci to mieszkańcy małych ośrodków (mieszkam w Krakowie), gdzie trudno o sklep foto? Należę do tych, co przed zakupem lubią wziąć do ręki, pobawić się chwilę... (sprzęt, zwłaszcza optyczny, jest drogi, więc trudno się dziwić). Pewnie z ogólnie chwalonym na CB Towersem jest podobnie...
Pomijam w ogóle sprawę rat, które sklepy (tj. banki) oferują na niezłych zasadach...
Powodzenia,
I.
Mam do was wielką prośbę, czy może ktoś z was dać mi na PW emaila do Pana Artura "nowarta".
Jeśli mam komuś dać zarobić to tylko z grona forum CC lub kogoś kogo polecacie. Widzę że "nowart" ma dobre opinie.
:) Pozdrawiam!
Przecież do nowarta sam możesz wysłać PW. Ja tak zrobiłem i dogadaliśmy się później telefonicznie.
Ok. Już wiem. Dzięki.
Poniższe kilka postów przeniesione z wątku JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!
nie, żebym sie czepiał, ale jak rok temu kupowałem od Ciebie gripa do 40D a kolega (z mojego polecenia:-D) 40D+17-55 to jedyną formą zakupu u Ciebie była wczesniejsza wpłata na konto. Czyżby się coś zmieniło...:-D
Nic się nie zmieniło bo nie musiało. Mijasz się trochę z prawdą - chyba, że było to znacznie wcześniej, kiedy to ze wzgl. organizacyjnych była to chwilowo jedyna opcja - więc sprawdź proszę dokładniej czy cokolwiek przelewałeś bo nikt wtedy nie usłyszał z moich ust, iż jedyną formą zakupu jest wpłata ... :)
ale za co mam Cię przepraszać? za to, że to TY kopnąłeś się o skromne pół roku?
poprawiłem powyższą odpowiedź - był krótki okres kiedy byłem poza granicami i wysyłałem sprzęt jedynie po wpłacie.
czy to coś wnosi do wątku? czy to coś wnosi do sedna sprawy, iż staram się przestrzec kupujących aby - kupując od nieznanych osób - prosili o wysyłkę paczek pobraniowych o określonymi opcjami? Czy zawiodłeś się na transakcji ze mną? Czy kolega się zawiódł? Czy ktokolwiek się zawiódł? No jakoś nie sądzę, więc po co ten cyrk?
trzymajmy się zatem tematu jak tu się ustrzec przed złodziejami zamiast kłócić się o bzdury.
a wiec jednak...
miesiąc w tą lub tamtą nie ma znaczenia, zaatakowałeś mnie o samo stwierdzenie faktu (a miał on miejsce na co są dowody) potem troche zmiekłes ze może jednak coś było... oj nieładnie... wstydź się...:-D
a rozpoczynanie małej wojemnki nie było moim zamarem (to Ty napadłeś na mnie na pm)
nigdzie nie napisałem ze było cos nie tak a towarem czy dostawa.
czekam...