Czepiacie sie ;). A co ma wiecej wnosic? Co bys chciał zeby wnosilo? Jest przeciez czescia nazwy domeny.Cytat:
Zamieszczone przez Paul
Wersja do druku
Czepiacie sie ;). A co ma wiecej wnosic? Co bys chciał zeby wnosilo? Jest przeciez czescia nazwy domeny.Cytat:
Zamieszczone przez Paul
Po prostu nazwa forum brzmi Canon Board i nic więcej nie potrzeba. Dodawanie .info jest jak stosowanie w logotypie dodatku S.A. albo jakby ktoś dopisał nazwę ulicy na której jest biuro :smile: Poza tym kiedyś możemy chcieć zmienić domenę - np. na org.pl co wtedy?Cytat:
Zamieszczone przez tpop
A swoją drogą, może powinniśmy dodać, że forum jest polskie - szczególnie, że "board" może zmylić :-D
Skad mozesz wiedziec ze nie ma? Moderowales kiedys tutaj?Cytat:
Zamieszczone przez tpop
wiele jest postow niezauwazalnie przez was - uzytkownikow - przenoszonych do odpowiednich podforow... naprawde wiele. Wiec mi nie wciskaj ze problemu nie ma bo jakos czuje sie o wiele bardziej na silach niz ty stwierdzic ze problem niewlasciwego postowania JEST - szczegolnie nietrafianie z podkategoriami, czyli wlasnie dyskusje o aparatach innych firm w podforach kompaktow Canona czy dSLR (niezgodnie z regulaminem) - i to trzeba przenosic by balaganu nie bylo, i jest z tym sporo roboty - musisz mi niestety uwierzyc :p
Dlatego jestem przeciw uogolanianiu logo naszego forum - bo jest ono z zalozenia Canonowe fotograficzne a nie tylko fotograficzne.
W odpowiedzi na sugestie Kavoo oraz Paul :
A kto powiedział że to jest wersja finalna, czekałem na takie sugestie :neutral:
... no i czekam na ewentualne dalsze :p
Jest problem z dobrym cieniowaniem dlatego 2 wersje.
Oto druga :
Cien jest nadal za ciemny, bardziej brud przypomina. Multiply 45% w zupelnosci wystarczy (w tej chwili zdaje sie byc w okolicach defaultowego 75%). Outline wokol Board.info niepotrzebny, jak oslabisz cien to litery beda sie wystarczajaco od niego odcinaly.
Moris nie przejmuj się ta wersja, która jest wstawiona na forum (pierwsza) jest najlepsza właśnie z tym płytki cieniem ;) :lol:
Widzisz Kavoo, tak się składa że Multiply jest dokładnie na 45% a po zlikwidowaniu Outline wokół Board daje wynik jak w załączeniu ...Cytat:
Napisał Kavoo
Cien jest nadal za ciemny, bardziej brud przypomina. Multiply 45% w zupelnosci wystarczy (w tej chwili zdaje sie byc w okolicach defaultowego 75%). Outline wokol Board.info niepotrzebny, jak oslabisz cien to litery beda sie wystarczajaco od niego odcinaly.
Ale skoro tak uważasz to trudno mi z Tobą polemizować gdyż wydaje się że jesteś ekspertem w tej dziedzinie :???: a ja tylko amatorsko coś czasem skrobnę. :oops:
Niemniej to Administratorzy zdecydują którą wersję umieszczą i wiem że zdają sobie sprawę iż nie da się wszystkim dogodzić :mrgreen:
Nie przejmuję się, chociaż z drugiej strony chciałbym aby wersja ostateczna podobała się możliwie największej liczbie użytkowiników tego forum.Cytat:
Napisał Cychol
Moris nie przejmuj się ta wersja, która jest wstawiona na forum (pierwsza) jest najlepsza właśnie z tym płytki cieniem
Jestem takiego samego zdania, a moim zamiarem nie do końca było stworzenie wrażenia trzeciego wymiaru.
Pozdrawiam
Moris
No to nie wiem, moze masz jakiegos innego Photoshopa ;-), bo u mnie multiply 45% wyglada tak, jak na zalaczonym picku :)Cytat:
Zamieszczone przez Moris
Bez przesady z tym ekspertem ;-) Pracuje jako grafik nascie lat, wiec pare nawykow mam i pewne rzeczy dostrzegam, ale ekspertem bym siebie nie nazwal ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Moris
A czy logo które jest obecnie wam sie nie podoba ? - pytam dlatego ze upieszac mozna cały czas ale trzeba sie tez na cos zdecydowac nieprawda ?
Kavoo a mam pytanie nie miał byś chwili czasu na zrobienie nam przyciskow do forum ? - przydały by sie jakies gustowne i pasujace do całosci a takich nie zndjde w necie.