Kiedys takie prawo wprowadza. Mam taka nadzieje, poniewaz tez jestem w posiadaniu kilku nieruchomosci i chamstwo roznych lazikow, nowobogackich i przytepych obywateli tego kraju, mowiacych "nie wiedzialem" doprowadza mnie do rozpaczy!!!
Istnieje natomiast prawo mowiace "o naruszeniu ciszy domowej". Jesli myle nazwe, okreslenie, to prosze mnie poprawic. Jesli ktos palecze sie po twoich wlosciach, to na jego podstawie mozesz rzadac opuszczenia terenu lub jak w kazdym innym przypadku, wzywasz policje, lub zamykasz jak Stoklosa ekipe TV, ktora bez zgody wlasciciela wjechala na jego teren.
Nieznajomosc prawa nie chroni przed odpowiedzialnoscia karna.
Pogadaj z bezzebnymi chlopami, ktorych jak widac uwazasz za cos gorszego, a nawet oni nie wbija tobie widel w plecy.
Czekam na czasy, gdy beda mogli to zrobic, choc mi to tez utrudni prace.
Oni sa smarkaczami. Przez taka gowniarzerie, ich zachowania, mamy czesto tylko klopoty.
Jeden z drugim chce pokazac jak jest glupi, nieodpowiedzialny, a reszta ponosi konsekwencje takich zachowan - brawo.
Gdyby zostal zatrzymany na 48 godzin, to pozniej chwalilby sie wszystkim kumplom, jak fajnie bylo. Zalosne!