Może to i lepiej? Naprawdę :wink:
:shock:
A 6'tka nie? :shock:
Spoko Festyk, nie stresuj się ;-)
No i na koniec, tradycyjnie, nie ma sensu mówić na co głosowałem :-)
Może to i lepiej? Naprawdę :wink:
:shock:
A 6'tka nie? :shock:
Spoko Festyk, nie stresuj się ;-)
No i na koniec, tradycyjnie, nie ma sensu mówić na co głosowałem :-)
O gustach się nie dyskutuje;) Mi się nr 6 podoba i naprawdę nie widzę aż takiego użycia PS jak w 7.
4, ujęła mnie prostota portretu, światło i umiejętność uchwycenia spojrzenia.
ale kilka jest równie dobrych
powodzenia
Mnie poprawna trójka nie wzruszyła jako konkursowe. Próby przyciemniania nieba w 6. wypadły fatalnie- a mogło być świetnie. .... 7.- superpomysł, ale przegrywa z ósemką, na którą oddałbym nawet dwa głosy. Powodzenia wszystkim :)
Festyk , w 7. użycie PSa było świadomie zamierzone już w fazie planowania treści zdjęcia , natomiast w 6. wygląda to, jak próba ratowania przepalonego nieba. Tak to widzę :)
Jasna **** !!!
Ale daliście czadu, zdjęcia sa kapitalne, kurcze baaaaaardzo trudno wybrać najlepsze.
GRATULACJE uczestnikom, jedna z lepszych batalii!!!!!
Dziękuję wszystkim za głosy na mój muchozol, a pozostałym uczestnikom bitwy za zdjęcia które zapewniły emocje do samego końca.
<yupi>
Gratuluje zwycięzcy, którym jest...? EDIT: MMM Poza tym ciekaw jestem kto jest autorem fotki nr 7 z którą stoczyłem (naszczęście zwycięski ;) ) bój o drugie miejsce. Dziękuje wszystkim uczestnikom za battla i wszystkim którzy głosowali na moją "Didżejkę". A co do zwycięskiej fotki to pomysł genialny, kadr znakomity tylko, że mi sie światełko za bardzo nie podoba na twarzy i rękach. Pozdrawiam
Siódemka jest Jacka
http://jacab1.fotogalerie.pl/
Gratuluję Jacku, myślałem na początku że wygrasz :)
To moja fotka jest numer 4. Tak jak wcześniej wspominałem będę obstawiał tyly i je obstawiałem;) Chciałem zrobić, żeby oko było większę, ale KIT nie pozwala na takie zbliżenia;) No, ale przynajmniej odkryłem, że jedna lampka wystarczy do zrobienia całkiem fajnej foty. Wam się średnio podoba, ale mi bardzo;) Pozdrawiam wszystkich uczestników i gratuluje zwycięzcom!
I jedna moja fotka z sesyjki przygotowawczej.
Gratulacje Marku... musimy kiedyś to powtórzyć :)
Sorki za jakość mojego zdjęcia, ale nie miałem chwilowo do dyspozycji lamp studyjnych... trzeba było radzić sobie lampą wbudowaną i zewnętrzną... Następnym razem bardziej się przyłożę i nie bedę focił w ostatniej chwili...
Dziękuję za głosy...
pozdr