Pierwsze z trzech ostatnich naprawde ciekawe (kompozycja). IMHO Opowiada jakas historie. Cala galeria ciekawa, choc zdjecia ze szrotu po obejzeniu drugi i trzeci raz robia na mnie wrazenie plastikowych. (wiem prawdopodobnie tak mialo byc) ;)
Wersja do druku
Pierwsze z trzech ostatnich naprawde ciekawe (kompozycja). IMHO Opowiada jakas historie. Cala galeria ciekawa, choc zdjecia ze szrotu po obejzeniu drugi i trzeci raz robia na mnie wrazenie plastikowych. (wiem prawdopodobnie tak mialo byc) ;)
Dorzuciłem jeszcze "Majsterek 5" w kwadracie do serii i cały zakład na poprzedniej stronie.
Ależ pięknie sie ogląda te fotki... Nawet nie wiem kiedy znalazłem sie już na 10 stronie ;)
Super są te fotki, nie ma się do czego przyczepić.
Seria z "Majsterkiem" Świetna, portrety "Płatek........." również świetne.
Pzdr.
Matrix ;-)
"Mr. Smith"
wybornie! nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi przyszlo do glowy to "wow ale matrix" :-) no i nie kasuj exifow bo teraz to musisz wszystko wyspiewac jak na spowiedzi ;-)
Wspaniałe. Jak ci się udaje na tych wszystkich zdjęciach takie światło łapać?
dobrze, że o tym przypominasz, bo mam wrażenie, że coraz więcej osób o tym nie tylko zapomina, ale w ogóle nie wie w dobie powszechnej dostępności aparatów - ludzie mają nastawienie 'pstrykasz i masz'
czyli 'bardzo łatwo: pstryk! i światło'
tylko że wtedy ma się fotkę, a nie fotografię
naprawdę piękne światło zastane trzeba sobie wychodzić, wytropić, upolować, cierpliwie wyczekać
ale teraz ludzie chcieliby mieć wszystko natychmiast...
ps
a zdjęcie bardzo mi się podoba