Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz
Wersja do druku
Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz
jezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.
A jak ze znajomością instrukcji obsługi?
gratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci
będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
w celach kolekcjonerskich
nie śmiej się,chyba w tamtym roku na allegro taka za ponad 2 k poszla...
No nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach
KOLEKCJONER