Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz
Witam jestem tu nowy, mam pytanie jestem świeżym posiadaczem canon D60 (na razie jestem w szoku) ale myślę ze dam radę to wszystko pojąć . Nie mogę znaleźć ustawiena daty lub godziny na zdjęciu czy w ogóle jest taka opcja ??? Dzieki za odpowiedz
jezeli chcesz aby zdjecie miało napisaną date na sobie to niestety takiej funkcji z tego co kojarze 60d nie posiada.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
A jak ze znajomością instrukcji obsługi?
gratuluję zakupu zabytkowej lustrzanki, ile to już lat... aż się łezka w oku kręci
będziesz nim serio robił zdjęcia ? w dzisiejszych czasach to niespotykane, w zasadzie D60 kupuje się już tylko
w celach kolekcjonerskich
nie śmiej się,chyba w tamtym roku na allegro taka za ponad 2 k poszla...
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
No nie wzruszyła mnie ta mierna przycinka, kogoś takiego co nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Pytałem o funkcję a nie, czy się komuś podoba ten aparat czy nie . Cieszę się jednak, że w końcu Saturn zrobił promocję na 50 RAT za ZERO procent, i że w końcu sobie wziąłeś jakieś chińskie badziewie z funkcją AUTO za 500zł na 50 rat . Pozdrawiam cię serdecznie chociaż nie jestem pewien, czy to co napisałem będzie zrozumiałe jak będziesz miał problemy to następnym razem wytłumaczę ci to na ziemniakach
KOLEKCJONER
Ostatnio edytowane przez yoker007 ; 11-11-2014 o 20:02