Odp: Uzupelnienie zestawu.
Cześć
Mam podobny zestaw .
FF+Crop +35/2.0+ 85/1.8usm.
W najbliższym czasie zestaw uzupełni Samyang 14/2.8
Pozdrawiam
Mirek
co ja bym zrobił;
1- wakacyjny kurs języka polskiego -to podstawa ,twojego bełkotu nie da się czytać
2-robil zdjęcia, podczas robienia zdjęć zaczyna się odczuwać co by się przydało a co jest zbyteczne
potrzebujesz zoma? kup zuma, potrzebujesz szeroko? kup szerokokątny
zresztą sami wiemy jak to jest
pitu pitu na forum a aparat leży w szafie i czeka... a na co?
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
co ja bym zrobił;
1- wakacyjny kurs języka polskiego -to podstawa ,twojego bełkotu nie da się czytać
Ja bym jeszcze dodał... że w języku polskim... używanie wielokropka... ma określona funkcję... Naprawdę...
1...pisze z pracy....z telefonu.....wiec nie bede sie bawil z poprawnoscia polityczna...polityczna...etyczna...czy jakakolwiek...
2....aparaty sa wciaz uzywane wiec prosze sobie darowac....
--- Kolejny post ---
Mirek dzieki za wpis.Jednak stalki to stalki;) Na zoomach kilka razy sie zawiodlem ttafiajac na zle modele.Ale 70-200kusi.oj kusi.
taaa,masz nas w głęboko w ... i ok
szkoda ze modom to nie przeszkadza
Sprzedaj aparat, kup mega zooma i po klopocie. Masz szeroko i gleboko.
Cytat:
Zamieszczone przez
sston
1...pisze z pracy....z telefonu.....wiec nie bede sie bawil z poprawnoscia polityczna...polityczna...etyczna...czy jakakolwiek...
No to będziesz musiał, bo tego wymaga regulamin tego forum.
kolego @becekpl - prośba o wyrozumiałość - nie ma szans żeby siedzieć na forum 24h cięgiem ;) i prośba o raportowanie (od tego jest), a nie publiczne zwracanie uwagi.
Ostatnio na 60D coraz częściej używam zestawu 35 f/2 + 70-200 f/4, ale wszystko zależy jakie zdjęcia wykonujesz, na pewno takiego zestawu do ślubu tego bym nie polecił ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
kolego @becekpl - prośba o wyrozumiałość - nie ma szans żeby siedzieć na forum 24h cięgiem ;) i prośba o raportowanie (od tego jest), a nie publiczne zwracanie uwagi.
Kolega becekpl zaraportował, po czym poirytowany brakiem reakcji przez caaałą godzinę musiał dać upust swojej frustracji.
A że nie był to pierwszy przypadek, dałem mu odpocząć trzy dni od forum.