Wersja do druku
Widać jak niektóre gmole są starte.
Ten na hondzie w dżinsach ma jeszcze całe kolana, ale ładnie się składają do tej jazdy.
Mógłyś ponumerować zdjęcia.
Faktycznie zapomniałem o numeracji,btw:motocyklujesz ? :?:
Już nie, ostatni mój niezły jednoślad to "pyrkacz" Yamaha 535 Virago.
A, teraz został mi tylko "zabytek" motorower Komar z 1966 roku :)
Mam sporo tego, Rafał Pasierbek czy mistrz PL trialu moto... Fajna zabawa. :) Ale niestety imageshack zupełnie dało ciała i już nawet nie można tam wrzucać fotek.
zdjęcia ani nie powalają pod względem technicznym ani pod względem obróbki. Kiedyś jak fotografowłem sport itp przeczy, motoryzacje, to usłyszalem bardzo ważną informacje o moich zjęciach, a mianowicie brakowało w nich dynamiki, u ciebie zachodzi ten sam problem. Motory to maszyny które są głośne, pachną/śmierdzą paliwem, a w tym specyfinczym rodzaju są mocno zmodyfikowane i czesto poniszczone, daje to samk takiego "brudnego" męskiego sportu, gdzie Pan Krzysiek z biura nigdy tego nie zrozumie, a u ciebie własnie jak u mnie kiedyś, wygląda to wręcz jakby motocykliści pozowali, wiele z tych zdjęc zobacz ze mozna odebrac za takie które nie są w ruchu :) pozdrawiam
Taki sobie ten set... Całość sprawia wrażenie jakbyś znalazł się tam przypadkowo, pofocił 5min i poszedł do domu;)
Po pierwsze, dynamicznie foty leżą - czas 1/1000 i masz przepis jak zamrozić ruch (łącznie, a może przede wszystkim, z kołami)
Po drugie tło. Na pierwszej fotce było tak ciekawe tło, że aż ostrość postanowiła sobie tam zawędrować;). Na innych nie jest lepiej...
Po trzecie. Kiepski wybór figur(?), trików(?) - chłopaki wyglądają jakby egzamin na kat A zdawali (fot 1-3), a jak już kolega na 5 pojechał na tylnym kole, to potraktowałeś go 275mm.
Napisałeś kiedyś w czyimś poście coś takiego:
Najprościej: porównaj swoje fotki z innymi z podobnych imprez,zobaczysz różnice.
No właśnie...
Pozdrawiam
Nie narzekajcie :lol: . Gdybyście widzieli jak jeżdżę na nartach :roll: , to dopiero prawdziwy koszmar :mrgreen: .
6
7
8
9
drugi set napewno ciekawszy, ale nie oznacza to ze dobry, jedynie 6 bym zostawił bo im niżej tym słabiej :( nr.7 jest terenówka, jest piach, jest był jest akcja, i są ludzie których kompletnie nic nie wzrusza, ręce założone na siebie, telefon w łapie i logowanie na fejsa pewnie włączone :) nr. 8 wolałbym mniej dołu więcej góry i więcej boków kadrowałbym w panorame (uważam też że z nieba można znacznie więcej wyciągnąć, wydaje się mega zdechłe) na nr.9 niby ostro ale nie od konca, nudno