capture w Capture one pro 3.7
Hey!
Chciałbym wypróbować możliwość opcji "capture" w programie Capture One Pro v3.7. Niestety nie udaje mi się to... Zainstalowałem sterowniki od aparatu a program w zasadzie wykrywa aparat ale nie mam możliwości (okna nieaktywne) np wyboru iso itp... kiedyś bawiłem się takim czymś w DPP i wszystko było ok ale program mi się nie podoba... ponieważ mam C.O.P. 3.7 chciałbym sprawdzić możliwości w tym programie.. Czy może ktoś z Was wie jak to uruchimić?
"capture" w programie Capture One Pro v3.7.
Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Hey!
Chciałbym wypróbować możliwość opcji "capture" w programie Capture One Pro v3.7. Niestety nie udaje mi się to... Zainstalowałem sterowniki od aparatu a program w zasadzie wykrywa aparat ale nie mam możliwości (okna nieaktywne) np wyboru iso itp... kiedyś bawiłem się takim czymś w DPP i wszystko było ok ale program mi się nie podoba... ponieważ mam C.O.P. 3.7 chciałbym sprawdzić możliwości w tym programie.. Czy może ktoś z Was wie jak to uruchimić?
Jesli zalezy tobie na "Tethered capture" to funkcja ta jest zarezerwowana tylko dla "Phase One" pudelek.
Jesli podlaczysz aparat to po zrobieniu zdjecia plik zostanie przeslany do Capture One, przy wolnym polaczeniu USB1 moze to potrwac troche, zanim zobaczysz obraz w CaptureOne.
Bardzo dobry program, polecam experymentowac.
Pozdr.