Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: capture w Capture one pro 3.7

Początki nałogu
    Miasto
    Białystok

Domyślnie capture w Capture one pro 3.7

Hey!
    Chciałbym wypróbować możliwość opcji "capture" w programie Capture One Pro v3.7. Niestety nie udaje mi się to... Zainstalowałem sterowniki od aparatu a program w zasadzie wykrywa aparat ale nie mam możliwości (okna nieaktywne) np wyboru iso itp... kiedyś bawiłem się takim czymś w DPP i wszystko było ok ale program mi się nie podoba... ponieważ mam C.O.P. 3.7 chciałbym sprawdzić możliwości w tym programie.. Czy może ktoś z Was wie jak to uruchimić?
    pozdrawiam
    Metus

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

A czy jest ktoś kto wydał blisko 500 USD ??

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

W trialu też to pewnie działa..
    Jak się bawiłem C1PRO to z 350 nie bylo mozliwosci sterowana aparatem ale jak cykneło się fotkę ręcznie lub (tu mogę się mylić) z remote capture to fotki "przejmował" C1 a nie zoombrowser.. jakoś tak to bylo, dokładnie nie pamiętam bo c1pro bawilem się jak jeszcze testowałem szkła na BF/FF czyli dość dawno ;-)
    Pozdrawiam[/U]
    Artur Starz
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Apprentice
    Guest

Talking "capture" w programie Capture One Pro v3.7.

Cytat Zamieszczone przez Metus
    Hey!
    Chciałbym wypróbować możliwość opcji "capture" w programie Capture One Pro v3.7. Niestety nie udaje mi się to... Zainstalowałem sterowniki od aparatu a program w zasadzie wykrywa aparat ale nie mam możliwości (okna nieaktywne) np wyboru iso itp... kiedyś bawiłem się takim czymś w DPP i wszystko było ok ale program mi się nie podoba... ponieważ mam C.O.P. 3.7 chciałbym sprawdzić możliwości w tym programie.. Czy może ktoś z Was wie jak to uruchimić?
    Jesli zalezy tobie na "Tethered capture" to funkcja ta jest zarezerwowana tylko dla "Phase One" pudelek.

Jesli podlaczysz aparat to po zrobieniu zdjecia plik zostanie przeslany do Capture One, przy wolnym polaczeniu USB1 moze to potrwac troche, zanim zobaczysz obraz w CaptureOne.

Bardzo dobry program, polecam experymentowac.

Pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów