Odp: Lista skradzionego sprzętu (2)
Cytat:
Zamieszczone przez
IGI
Trochę mi go nawet szkoda, młody łepek, może przemyślał swoje zachowanie, ale sprawa już nabrała biegu i nic nie można było zrobić. Tzn ja chciałem nawet tylko zapłacić byle odzyskać ale policja powiedziała że próbował już zbyć sprzęt i muszą go zatrzymać. [...]
I tu bredzisz kolego. Ile Ty musisz pracować żeby kupić taki sprzęt? O ile kupiłeś go normalnie..
Puściłbyś gnoja "bo przemyślał", a on za tydzień skubnąłby sprzęt mnie. I sprzedał za 500zł.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Puściłbyś gnoja "bo przemyślał", a on za tydzień skubnąłby sprzęt mnie.
No popatrz... a Papież po zamachu powiedział "Modlę się za brata, który zadał mi cios, i szczerze mu przebaczam" i wystąpił z prośbą o ułaskawienie zamachowca...
Ponoć był świętym. Kolega widocznie nie ma takich aspiracji.
Jestem grzesznikiem. I nic mi z Nieba nie spada.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
YaneC
No popatrz... a Papież po zamachu powiedział "Modlę się za brata, który zadał mi cios, i szczerze mu przebaczam" i wystąpił z prośbą o ułaskawienie zamachowca...
To Ty sobie występuj z prośbami o uniewinnianie, a ja pójdę swoją drogą, do czego również mam prawo. Zapewne nigdy nie musiałeś spłacić rat za sprzęt, który Ci skradziono.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Zapewne nigdy nie musiałeś spłacić rat za sprzęt, który Ci skradziono.
NIE, ja wydaję pieniądze, które mam a nie te, które "może" będę miał....
Odp: Rozterki po kradzieżach
Cytat:
NIE, ja wydaję pieniądze, które mam a nie te, które "może" będę miał....
To jesteś bardzo szczęśliwym, i chyba jednym z nielicznych, których stać na wyłożenie sporej kasy na zakup mieszkania/samochodu/czegokolwiek ;)
Jeśli chciałeś swoim zdaniem wyrazić, że sprzęt na raty to zakup dla ludzi niemyślących i nierozsądnych to...to lepiej jak nic nie powiem ;)
Powiedzmy sprzęt warty parę tysiaków i opycha za 500zł :D kolega trafił na jakiegoś idiotę, dlatego go złapali.
Raczej jest małe prawdopodobieństwo odzyskania sprzętu po kradzieży a tu kilka dni i mają.
Cytat:
Zamieszczone przez
olek.tbg
To jesteś bardzo szczęśliwym, i chyba jednym z nielicznych, których stać na wyłożenie sporej kasy na zakup mieszkania/samochodu/czegokolwiek ;)
O czym mowa ? O samochodzie/mieszkaniu za 10kzł ? Bo tego "czegokokwiek" o wartości tego skradzionego sprzętu nie biorę na raty. Nie stać mnie - nie kupuję (proste ?).