Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią :mrgreen: A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią :mrgreen: A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę ;)Cytat:
Przecież ten wątek zaczął się od informacji, że Canonowi zależy, żeby płacić cło i podatki w Europie. Więc do czego zmierzasz?Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Do tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!Cytat:
Nic nie pisałem o preferencjach politycznych, tylko o faktach. Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...Cytat:
Poza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.
Wcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?Cytat:
Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona :mrgreen:Cytat:
Jak ktoś ma skrajnie pronikonowe poglądy, to go test 5d będzie bolał. W tym wątku nie dyskutujemy o UE jako takiej, ale m.in. o jej wpływie na ceny Canonów. Wszystko jest na swoim miejscu. Jedni, jak Iczek, chcą drogiego sprzętu, reszta chce taniego. Nie wiem, w czym problem.Cytat:
Od cięcia pyskówek są moderatorzy :mrgreen:, a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.Cytat:
Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona :mrgreen:
Z jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?Cytat:
To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?
Ten pracownik sam wie o tym, co widać z jego wcześniejszych postów... A gdybyś napisał o pracownikach naukowych to bym się nijak nie poczuł. Takie zdanie łatwo sobie wyrobić obcując z losową próbką :twisted: Co więcej, mogę sam napisać, że uniwersytety znajdują się prawie w sytuacji pasera :twisted:Cytat:
Tomek z Jurkiem - darujcie sobie zanim doprowadzicie do zamkniecia watku :roll: .
Tomasz, przyznaję Ci rację, chociaż jak to mawia Twój imiennik - przecież to hydepark, a tu wszystko wolno :wink: No więc umówmy się, że nie wszystko, toteż przepraszam za tego bęcwała, co mi się napisało, a nie powinno :(Cytat:
Zamieszczone przez Vitez