Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" UniąZamieszczone przez Tomasz Golinski
A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę
![]()
Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" UniąZamieszczone przez Tomasz Golinski
A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę
![]()
Przecież ten wątek zaczął się od informacji, że Canonowi zależy, żeby płacić cło i podatki w Europie. Więc do czego zmierzasz?Zamieszczone przez Jurek Plieth
Do tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nic nie pisałem o preferencjach politycznych, tylko o faktach. Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...Zamieszczone przez Jurek Plieth
Poza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.
Wcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do CanonaZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Jak ktoś ma skrajnie pronikonowe poglądy, to go test 5d będzie bolał. W tym wątku nie dyskutujemy o UE jako takiej, ale m.in. o jej wpływie na ceny Canonów. Wszystko jest na swoim miejscu. Jedni, jak Iczek, chcą drogiego sprzętu, reszta chce taniego. Nie wiem, w czym problem.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Od cięcia pyskówek są moderatorzyDlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona![]()
, a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.
Z jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?
Ten pracownik sam wie o tym, co widać z jego wcześniejszych postów... A gdybyś napisał o pracownikach naukowych to bym się nijak nie poczuł. Takie zdanie łatwo sobie wyrobić obcując z losową próbkąZamieszczone przez Jurek Plieth
Co więcej, mogę sam napisać, że uniwersytety znajdują się prawie w sytuacji pasera
![]()
Tomek z Jurkiem - darujcie sobie zanim doprowadzicie do zamkniecia watku.
Tomasz, przyznaję Ci rację, chociaż jak to mawia Twój imiennik - przecież to hydepark, a tu wszystko wolno :wink: No więc umówmy się, że nie wszystko, toteż przepraszam za tego bęcwała, co mi się napisało, a nie powinnoZamieszczone przez Vitez
![]()