Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: USA vs EU

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    ...Czemu im zależy, żeby zasilać podatkami obumierającą Unię?
    Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Im to zwisa, tylko Ty z niezrozumiałą troską przejmujesz się tak bardzo tą "umierającą" Unią A tak Stany, jak i ta biedna Unia sobie doskonale bez Twoich porad dają radę
    Przecież ten wątek zaczął się od informacji, że Canonowi zależy, żeby płacić cło i podatki w Europie. Więc do czego zmierzasz?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Więc do czego zmierzasz?
    Do tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Do tego, że z uporem maniaka, przy każdej okazji podkreślasz swoje preferencje polityczne, tudzież sympatie i antypatie. Osobiście wolałbym, aby forum było apolityczne i komu jak komu, ale moderatorowi szczególnie na tym powinno zależeć!
    Nic nie pisałem o preferencjach politycznych, tylko o faktach. Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...

Poza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

...Zabolało Cię najbardziej chyba stwierdzenie: "umierająca Unia" -> spójrz więc w statystyki: demograficzne, ekonomiczne...
    Wcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?
    Poza tym, nie wiem, czemu powinno mi zależeć, żeby forum było apolityczne. Hazanowi też na tym nie zależało i pozwalał na wątki polityczne.
    Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wcale mnie to nie zabolało, nie znasz moich poglądów politycznych i na pewno na tym forum nie będę ich wyłuszczał! Jednak kogoś innego, kto ma skrajnie prounijne poglądy, mogło zaboleć, czy wreszcie to zrozumiesz?
    Jak ktoś ma skrajnie pronikonowe poglądy, to go test 5d będzie bolał. W tym wątku nie dyskutujemy o UE jako takiej, ale m.in. o jej wpływie na ceny Canonów. Wszystko jest na swoim miejscu. Jedni, jak Iczek, chcą drogiego sprzętu, reszta chce taniego. Nie wiem, w czym problem.

Dlatego, że już jeden bęcwał sobie przykleił awatara z przekreśloną kaczką, za chwile inny przyklei sobie podobiznę Tuska na tarczy strzelniczej, a trzeci księdza Rydzyka z jakąś zakonnicą... No i zacznie się normalna pyskówka, bo każdemu z nas na forum wolno mieć odmienne poglądy i sympatie polityczne, bo przecież łączy nas miłość i uwielbienie do Canona
    Od cięcia pyskówek są moderatorzy , a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

... a niesmaczne awatary nie mają nic wspólnego z polityką tylko z chamstwem.
    Z jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?
    To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Z jakiegoś powodu, którego tylko mogę się domyślać, udajesz, że chodzi wyłącznie o awatary. A choćby Twój ostatni tekst o ZUS'ie, który "nas okrada" pisany pod adresem pracownika tej instyutucji, był Twoim zdaniem na miejscu?
    To mniej więcej, jakbym napisał, że wszyscy pracownicy naukowi w Polsce, to stado baranów. Jakbyś się poczuł?
    Ten pracownik sam wie o tym, co widać z jego wcześniejszych postów... A gdybyś napisał o pracownikach naukowych to bym się nijak nie poczuł. Takie zdanie łatwo sobie wyrobić obcując z losową próbką Co więcej, mogę sam napisać, że uniwersytety znajdują się prawie w sytuacji pasera

FoFot.pl
    Canon IRC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tomek z Jurkiem - darujcie sobie zanim doprowadzicie do zamkniecia watku .

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Tomek z Jurkiem - darujcie sobie zanim doprowadzicie do zamkniecia watku .
    Tomasz, przyznaję Ci rację, chociaż jak to mawia Twój imiennik - przecież to hydepark, a tu wszystko wolno :wink: No więc umówmy się, że nie wszystko, toteż przepraszam za tego bęcwała, co mi się napisało, a nie powinno

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów