jak w tytule, mam puki co oba zestawy. Jeżeli ktoś ma jakies pomysły na testy to tu proszę pisać. Sam nigdy nie testowałem niczego i nie mam w tym w prawy.
Wersja do druku
jak w tytule, mam puki co oba zestawy. Jeżeli ktoś ma jakies pomysły na testy to tu proszę pisać. Sam nigdy nie testowałem niczego i nie mam w tym w prawy.
pokaż, jakie to generuje boke i kolory ;P
najlepiej pokaż njakieś zdjęcie ja spróbuje je jakoś podobnie zrobić
portretyyyyyy
miałem kupic nowy 85L ale kupiłem 85 1,4 + d700 za niższa cenę(komplet) w bdb stanie
d700 jeszcze nie miałem, na nikonach klepałem 5 lat więc znam je bdb. Zresztą jaki aparat to najmniejszy problem :)
na 21mpix klientów nie miałem, filmów nie kręciłem, a tu mozna tanio kupic 85 i 35(dx:P) do tego lampa sb900 moim zdaniem bije na głowę ex580m2
85L i 24L to szkła siejące miazgę i wątpię żeby nikon miał taka jakość, ale taniej mnie będzie kosztowało, do tego uważam ze prędzej wyjdzie d800/700s niż 5dm3 nikon jest zalany więc to dobra inwestycja - ceny skacza niesamowicie do góry.
aa i d700 ma wbudowana lampe z wyzwalaczem co wbrew pozorom jest ********e
oj znam możliwości 85L i 24L ale przeliczyłem i nie warto dawać klientom takiej jakości. Mój bilans na ruchomym plenerze 5d + 85L to 90% trafionych zdjęć tak jak chciałem. Inna sprawa że miałem nieszczęście i potrzebuje troche pieniążków
podeślecie jakieś zdj żeby testowac?