Witam, mam pytanie dotyczące Canona EOS 500D. Czy ten aparat jest produkowany tylko na Tajwanie ? Byłem w kilku sklepach i jak do tej pory nie znalazłem 500D wyprodukowanej w Japonii, na wszystkich pisze made in Taiwan !!!
Wersja do druku
Witam, mam pytanie dotyczące Canona EOS 500D. Czy ten aparat jest produkowany tylko na Tajwanie ? Byłem w kilku sklepach i jak do tej pory nie znalazłem 500D wyprodukowanej w Japonii, na wszystkich pisze made in Taiwan !!!
Na moim widnieje "made in japan".
500D produkowane są na Tajwanie i w Japonii, natomiast 550D jak na razie tylko w Japonii.
No i co z tego, że made in taiwan...
mój też "made in Japan"
Po roznego typu bezsensach pokroju badania milimetrowegofront fokusa na najtanszych szklach nadszedl czas onanizowania sie nad naklejka "japan". ;P
Takie zastanawianie przypomina mi trochę dylematy z przed lat dwudziestu - który Polmos robi najlepszą "Żytnią" bo Zielona Góra robi ze zlewanych wódek z przechwyconego przemytu a Poznań z ziemniaków ;-)
Nie, no dajcie spokój... Wczoraj komuś się porysowała naklejka i był płacz, dziś ktoś lata po sklepach i szuka magicznych właściwości wynikających z napisu "japan"
Boję się o jutro! :D
jutro będzie:
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...l?ticaid=1b211
i skończą się problemy.... :-D