Witam, mam pytanie dotyczące Canona EOS 500D. Czy ten aparat jest produkowany tylko na Tajwanie ? Byłem w kilku sklepach i jak do tej pory nie znalazłem 500D wyprodukowanej w Japonii, na wszystkich pisze made in Taiwan !!!
Witam, mam pytanie dotyczące Canona EOS 500D. Czy ten aparat jest produkowany tylko na Tajwanie ? Byłem w kilku sklepach i jak do tej pory nie znalazłem 500D wyprodukowanej w Japonii, na wszystkich pisze made in Taiwan !!!
Na moim widnieje "made in japan".
500D produkowane są na Tajwanie i w Japonii, natomiast 550D jak na razie tylko w Japonii.
EOS
No i co z tego, że made in taiwan...
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
mój też "made in Japan"
Po roznego typu bezsensach pokroju badania milimetrowegofront fokusa na najtanszych szklach nadszedl czas onanizowania sie nad naklejka "japan". ;P
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
pozdro.,
m.
Takie zastanawianie przypomina mi trochę dylematy z przed lat dwudziestu - który Polmos robi najlepszą "Żytnią" bo Zielona Góra robi ze zlewanych wódek z przechwyconego przemytu a Poznań z ziemniaków ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie, no dajcie spokój... Wczoraj komuś się porysowała naklejka i był płacz, dziś ktoś lata po sklepach i szuka magicznych właściwości wynikających z napisu "japan"
Boję się o jutro!![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
jutro będzie:
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...l?ticaid=1b211
i skończą się problemy.... :-D
Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
SZUKAJKA Canon-Board