obróbka zdjęć -nie podziele sie wiedzą....?
Witam,,,od niecalego roku jestem uzytkownikem forum,,,forum,,czyli..."nie wiesz zerknij, moze dowiesz sie tego, czego sam nie umiesz zrobic"....nie ukrywam ,ze czytajac opinie dotyczace "zrobilem zdjecie prosze o komentarz" pokazaly mi na przykladzie zaprezentowanych zdjec , jakie mozna zrobic bledy , co poprawic , czego sie ustrzec...jak zrobic DOBRE ZDJECIE -bo nie ukrywam , ze opinie dotyczace bledow sa bardzo konstruktywne..pozwalajace zrozumiec wlasne bledy...i cenne wskazowki forumowiczow -ja przynajmiej umiem i chce wykorzystac ...no ale do sedna....kiedy jednak przegladam gelarie ,,,czesto spotykam sie z pytaniami " w jaki sposob zostala wykonana obrobka zdjecia"...i przepraszam wszystkich tych , ktorzy udzielili bardziej lub mniej wyczerpujacej odpowiedzi na ten temat ale przegladajac posty zauwazylem , "wielka niechec " do dzielenia sie tymi wlasnie informacjami...wyjatkiem -nie urazajac innych , jest Janusz Body,,ktory chetnie i wyczerpujaco dzieli sie wiedza...a napisalem poniewaz,,utknalem na tym wlasnie etapie...czyli.."obrobka"..w kilku watkach przeczytalem ,ze "ok opisze jak to zrobilem" ale....cisza,,,sam reszta napisalem kilka razy PW z prosba o wytlumaczenie pewnych spraw,,,i cisza...tak na koniec,,mialem nadzieje ,ze forum to miejsce , w ktorym moge sie czegos dowiedziec,,ze inni chetnie mi pomoga -nie tylko skrytykuja...ale,,,dlaczgo dzielenia sie wiedza , dotyczaca sposobu obrabiania zdjec jest takie.."ciezke"..?..wiem jest wiele info dotyczacych mojego pytania wiec byc moze troche przesadzam,,ale chcialbym poznac Wasze opinie....