Kupował ktoś w tym sklepie ? Jest pewny ? A może jakieś złe opinie ?
Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
Wersja do druku
Kupował ktoś w tym sklepie ? Jest pewny ? A może jakieś złe opinie ?
Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
kupowałem u nich 2 aparaty, kartę pamięci i notebooka - bez zastrzeżeń - wszystko za wyjątkiem karty odbierałem osobiście.
A w googlach i np na grupach dyskusyjnych? :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez student_22
Kupiłem w agito.pl sporo różnego sprzętu (kamera, monitor, podzespoły do kompa). Sklep jest solidny, nigdy nie miałem problemów. Paczki dobrze zabezpieczają, a jak się wyrobisz z zamówieniem przed odprawą to kurier dowiezie Ci ją już następnego dnia i to za całe 15zł niezależnie od rozmiarów ;).
KUpowałem parę sprzętów do komputera, ze wszystkiego trafił mi się pechowy dysk twardy. Padał na amen dwa razy (dane poszły ...) Za pierwszym razem dostałem nówkę, za drugim sprzęt naprawiany w autoryzowanym serwisie seagate. Szybko i sprawnie, bez problemów z dochodzeniem swojego jak narazie, bo padł mi po raz trzeci i zobaczymy jak pójdzie tym razem... Jeśli to tylko mój pech, to sklep polecam.
W sumie są ok, mają bardzo przystępne ceny. Ostatni kupowałem u nich lampę błyskową (cena niższa o jakieś ~70 zł niż a allegro w okresie zakupu), bardzo zadowolony jestem.Jedynym minusem było to, że na lampę czekałem 3 tygodnie :( - ale w mailu uprzedzono mnie o kłopotach z dostawami itd. także są w miarę rozgrzeszeni :-)
Tu http://www.pinia.pl/?shop_id=5 masz charakterystykę sklepu i troszkę opinii o nim....
czesto w nim kupuje i kazda z tranzakcji byla w 100% OK.. moge z czystym sumieniem POLECIC :-D
Kupawalam tam aparat. Wszystko bez problemow :) Kurier przyniosl go do domu.
Co myslicie o zakupie lustrzanki przez internet np. z Agito.pl ? wychodzi około 300pln mniej niz w sklepie w moim miescie. Moze lepiej ja przetestowac przed zakupem ? kupował tak ktoś ?