Kupował ktoś w tym sklepie ? Jest pewny ? A może jakieś złe opinie ?
Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
Kupował ktoś w tym sklepie ? Jest pewny ? A może jakieś złe opinie ?
Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
kupowałem u nich 2 aparaty, kartę pamięci i notebooka - bez zastrzeżeń - wszystko za wyjątkiem karty odbierałem osobiście.
A w googlach i np na grupach dyskusyjnych?Zamieszczone przez student_22
![]()
Kupiłem w agito.pl sporo różnego sprzętu (kamera, monitor, podzespoły do kompa). Sklep jest solidny, nigdy nie miałem problemów. Paczki dobrze zabezpieczają, a jak się wyrobisz z zamówieniem przed odprawą to kurier dowiezie Ci ją już następnego dnia i to za całe 15zł niezależnie od rozmiarów.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
KUpowałem parę sprzętów do komputera, ze wszystkiego trafił mi się pechowy dysk twardy. Padał na amen dwa razy (dane poszły ...) Za pierwszym razem dostałem nówkę, za drugim sprzęt naprawiany w autoryzowanym serwisie seagate. Szybko i sprawnie, bez problemów z dochodzeniem swojego jak narazie, bo padł mi po raz trzeci i zobaczymy jak pójdzie tym razem... Jeśli to tylko mój pech, to sklep polecam.
W sumie są ok, mają bardzo przystępne ceny. Ostatni kupowałem u nich lampę błyskową (cena niższa o jakieś ~70 zł niż a allegro w okresie zakupu), bardzo zadowolony jestem.Jedynym minusem było to, że na lampę czekałem 3 tygodnie- ale w mailu uprzedzono mnie o kłopotach z dostawami itd. także są w miarę rozgrzeszeni :-)
Szy
Tu http://www.pinia.pl/?shop_id=5 masz charakterystykę sklepu i troszkę opinii o nim....
czesto w nim kupuje i kazda z tranzakcji byla w 100% OK.. moge z czystym sumieniem POLECIC :-D
Kupawalam tam aparat. Wszystko bez problemowKurier przyniosl go do domu.
EOS 350D + kit /EOS 50 D/ 70-300 IS USM, 50 1.8, Canon EF 100mm f/2.8 USM MACRO, Canon EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM
Co myslicie o zakupie lustrzanki przez internet np. z Agito.pl ? wychodzi około 300pln mniej niz w sklepie w moim miescie. Moze lepiej ja przetestowac przed zakupem ? kupował tak ktoś ?