Witam,
Dawno nic tutaj nie pisałem. Gdzieś nawet leży mój stary wątek, sprzed nie wiem, poltora roku? Pomysłałem, że wróce i czasem coś zapodam. Dziś prosty portret, ale okraszony krótkim filmem demonstracyjnym.
01
Hawk!
Wersja do druku
Dobry jest. Filmik w tempie deczko przyszybkim :) chyba dla podkręcenia profesjonalizmu :) - Efekt końcowy bardzo dobry. Pozdrawiam
niesamowite!
doskonała precyzja i ta obróbka!
nono. śledzę Twoje postępy na innych portalach i muszę przyznać, że dobrze Ci idzie.
odwiedź Trójmiasto, pokazę Ci mojego Canona:)
Naprawde swietny portret i obrobka tez. Nie rozumiem tylko dlaczego ten film jest w przyspieszonym tempie..?
ha... wszystko super:)))...portret świetny, ale załączyłeś film, który obejrzałem z pięć razy żeby wyłapać co to tam nawyprawiałeś:) i odnoszę wrażenie, że jest parę rzeczy, których można byłoby z powodzeniem nie robić. Pomijam oczywiście korzystanie z pluginu Color Efex Pro, który jest na tyle drogi, że nie kazdy go ma. Ze swojej strony do konwersji B/W polecam Silver Efex Pro:) Jest lepszy:) Jako miłośnik ( nie specjalista od) Photoshopa gratuluję świetnego portretu...w gruncie rzeczy nie ważne jest jak to się zrobiło, ważny Efex końcowy:) a ten jest świetny
moja drukarka ma też skaner, hejże!
Adso, mialem nie korzystac z efex krecac ten film, ale sie zapomnialem, a potem juz nie chcialo mi sie powtarzac. To samo mozna osiagnac zwyczajnie mieszajac kanaly.
Zapodaje kolejny portret, z tej samej serii.
02
"Wywiad z Wampirem"
- [ kliknij w obrazek, zeby obejrzec na czarnymtle ] -
Hawk!
Naprawde swietny efekt koncowy, gratulacje.
Planuje kupno pierwszego softbox-a ktorego chcialbym uzywac z 580-tka.
Twoj byl 60x60... mozesz podac jakies dodatkowe dane? linki?
http://www.allegro.pl/search.php?sg=...ox+reporterski
łap :)
Aha i gdybym mogl zdecydowac jeszcze raz kupilbym 70x70. Gdzies takiego wtedy znalazlem, ale balem sie, ze lampa aparatowa go nie wypelni. Napewno wypelni.
pzdr