Witam,
Dawno nic tutaj nie pisałem. Gdzieś nawet leży mój stary wątek, sprzed nie wiem, poltora roku? Pomysłałem, że wróce i czasem coś zapodam. Dziś prosty portret, ale okraszony krótkim filmem demonstracyjnym.
01
Hawk!
Witam,
Dawno nic tutaj nie pisałem. Gdzieś nawet leży mój stary wątek, sprzed nie wiem, poltora roku? Pomysłałem, że wróce i czasem coś zapodam. Dziś prosty portret, ale okraszony krótkim filmem demonstracyjnym.
01
Hawk!
Ostatnio edytowane przez aseptyczny ; 11-01-2010 o 15:41
niesamowite!
doskonała precyzja i ta obróbka!
nono. śledzę Twoje postępy na innych portalach i muszę przyznać, że dobrze Ci idzie.
odwiedź Trójmiasto, pokazę Ci mojego Canona![]()
Ostatnio edytowane przez mam.drukarke.canon ; 10-01-2010 o 01:11 Powód: literówka
Naprawde swietny portret i obrobka tez. Nie rozumiem tylko dlaczego ten film jest w przyspieszonym tempie..?
ha... wszystko super))...portret świetny, ale załączyłeś film, który obejrzałem z pięć razy żeby wyłapać co to tam nawyprawiałeś
i odnoszę wrażenie, że jest parę rzeczy, których można byłoby z powodzeniem nie robić. Pomijam oczywiście korzystanie z pluginu Color Efex Pro, który jest na tyle drogi, że nie kazdy go ma. Ze swojej strony do konwersji B/W polecam Silver Efex Pro
Jest lepszy
Jako miłośnik ( nie specjalista od) Photoshopa gratuluję świetnego portretu...w gruncie rzeczy nie ważne jest jak to się zrobiło, ważny Efex końcowy
a ten jest świetny
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
moja drukarka ma też skaner, hejże!
Adso, mialem nie korzystac z efex krecac ten film, ale sie zapomnialem, a potem juz nie chcialo mi sie powtarzac. To samo mozna osiagnac zwyczajnie mieszajac kanaly.
Zapodaje kolejny portret, z tej samej serii.
02
"Wywiad z Wampirem"
- [ kliknij w obrazek, zeby obejrzec na czarnymtle ] -
Hawk!
Naprawde swietny efekt koncowy, gratulacje.
Planuje kupno pierwszego softbox-a ktorego chcialbym uzywac z 580-tka.
Twoj byl 60x60... mozesz podac jakies dodatkowe dane? linki?
Positively dirty minded
http://www.allegro.pl/search.php?sg=...ox+reporterski
łap
Aha i gdybym mogl zdecydowac jeszcze raz kupilbym 70x70. Gdzies takiego wtedy znalazlem, ale balem sie, ze lampa aparatowa go nie wypelni. Napewno wypelni.
pzdr