Tak z ciekawosci , jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz po zalozeniu konta , ktos z uzytkownikow forum CB jest moze rownierz uzytkowniem FFS ? ;]
Wersja do druku
Tak z ciekawosci , jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz po zalozeniu konta , ktos z uzytkownikow forum CB jest moze rownierz uzytkowniem FFS ? ;]
Czytałeś regulamin? Podałeś maila w domenie swojej strony?
Dodatkowo jest napisane: "Z powodu chwilowej nieobecności Administratora wszystkie kwestie techniczne związane z kontami, płatnościami, itd. zostaną uregulowane po 13.10.br" może mu się ta nieobecność przedłużyła ;]
A tak przewrotnie zapytam - warto?
długo, długo.. chyba Zbyszek Kruk jakoś na razie ma w nosie nowych użytkowników, chociaż już wrócił że dzisiaj nawet u nas na forum coś tam napisał (http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=137).. ja się zarejestrowałem w lipcu i cały czas zero odpowiedzi a przy wcześniejszym podejściu w miesiąc mnie skasowali ;) )- z tego co widziałem w liście użytkowników to konta nie są weryfikowane od połowy czerwca..
a czy warto - wg mnie tak..
ja czekałem miesiąc, kolega jakieś pół roku temu 3. IMHO warto, choć nie wszystkim się z pewnością przydadzą zawarte tam treści...
Zbyszek Kruk nie ma w nosie - tylko do końca października nie są rozpatrywane zgłoszenia.
Jest ich zbyt dużo... a sezon w szczycie...
A zgłoszenia rozpatruje grupa osób - nie ja sam... coby nie było, że kreuje się na niewiadomo kogo..
Co do tego czy warto - jeśli grupa uznaje, że dana osoba jest dobrym fotografem i potrafi wnieść coś na forum - to taka osoba dostaje 10 dni na zorientowanie się co i jak wygląda i co w trawie piszczy. Potem sama decyduje czy warto.
Znam osoby które mówią WOW, znam osoby które mówią - nie warto - każdy musi sam ocenić...
A nie po sezonie juz ;] , tak czy owak , jak myslalem czekac trzeba ale dobrze wiedziec
Ja nie zasłużyłem, by być w tym zacnym gronie. Gnioty walę chyba...Już nie pamiętam kiedy posłałem pytanie w tej sprawie:(Pociesza mnie jednak to, że nie ja jeden. Jak MM też nie dostąpił tych łask to jakoś mi raźniej. Bo cenię go za zdjęcia. Arturs- ty też? Załóżmy kącik ignorowanych FFŚ:)
E tam pewnie jesteś za dobry i blady strach padł na grupę weryfikatorów. Z takim nabytym doświadczeniem to teraz bym walił do ZPAF. :)
Miło poczytać złośliwości, zwłaszcza od Ciebie....:evil:Pewnie rzeczywiście w opinii gremium jurorskiego moje gnioty nie zasłużyły na dopuszczenie mnie do społeczności forum. Nie powiem, że mnie to ucieszyło. Nie ukrywam, że zależało mi na uczestnictwie, ale cóż. Głową muru nie przebiję. Wciąż jednak nie wiem, czy mam spadać, czy ktoś jeszcze nie obejrzał folio:)