Oprócz fotografii, rzecz jasna. Pracujecie? Inne hobby? Pytam bo mi wiecznie brakuje czasu na wszystko. Jak pracować na pełny etat, prowadzić życie rodzinno-domowe i robić dobre zdjęcia? Kiedy???
Wersja do druku
Oprócz fotografii, rzecz jasna. Pracujecie? Inne hobby? Pytam bo mi wiecznie brakuje czasu na wszystko. Jak pracować na pełny etat, prowadzić życie rodzinno-domowe i robić dobre zdjęcia? Kiedy???
doktoracik. ale nie z fizyki jak to tutaj popularne, tylko z informatyki teoretycznej :-)
ja się jeszcze do tego uczę, robię ze znajomymi Musicale, wiecznie jeździmy do Warszawy do Romy na spektakle w tamtym roku bylem v-ce przew. szkoly wiec bylo w cholere roboty, do tego wyjazdy na wymiany do niemiec itp. na fotografowanie zostaje wolny czas, albo poprostu to co mialem zrobic w dzien robie w nocy i lece na kawie i red bullach...
Logistyka Frito Lay.
Ktoś gdzieś tu już napisał iż chciałby mieć taką L-kę w głowie by móc uwiecznić wszystko co widzi... bo to już zawsze tak jest,że przeważnie coś się dzieje jak nie masz aparatu :). Czyli mieć go po prostu ze sobą. A czy zdjęcia będą dobre czy nie.... to różnie bywa. Warto próbowac :)
Może za dużo wzięłaś na siebie. Przekonaj współdomowników, że czas na fotografię jest Ci niezbedne do życia jak OXYGEN i musisz mieć na to czas :)
Taaa, wiekszosc dnia mi zajmuje siedzenie w pracy. Zajmuje sie DTPCytat:
Zamieszczone przez Reno
Motocykle!! Na szczescie dojezdzam na moto do pracy, a ze mam 20 km to sie choc troche "wyszaleje" :)Cytat:
Inne hobby?
Nie da sie. Na foto mi zawsze czasu brakuje. Wlasciwie to tylko na urlopie. Bo w weekendy zawsze jest cos do zrobienie na co czasu w tyg. nie starczylo. Chyba faktycznie zajme sie fotografowanie tablic testowych po nocach :)Cytat:
Pytam bo mi wiecznie brakuje czasu na wszystko. Jak pracować na pełny etat, prowadzić życie rodzinno-domowe i robić dobre zdjęcia? Kiedy???
Wiem, że nie ma takiego zawodu :mrgreen:, ale robiłem już na tyle różne rzeczy, że chyba mogę napisać, że jestem tzw. "informatykiem" ;-) - aktualnie jako admin. A inne hobby - lotnictwo, gitara.
A ja pracuje w hurtowni elektrotechnicznej w dziale marketingu, sprzedaje różne żaróweczki i kabelki...
pare lat temu skonczylem politechnike swietokrzyska,
pracuje jako grafik, dorabiam czasem robiac strony www i inna grafike, rozwniez filmuje i montuje reklamy, wesela, materialy do tv lokalnej itp (ostatnio np wywiad i koncert in-grid)
od 2 miesiecy i 19 dni zajmuje sie rowniez wychowywaniem syna :)
Pracuję nad nimi, pracuję ... dość powiedzieć, że 1,5 roczna latorośl potrafi już powiedzieć "mamusiu, zrób zdjęcie" :o) Moja krew! Ale jak podrośnie, będzie pewnie łatwiej. A już na emeryturze to dopiero sobie poużywam! Nie mogę się doczekać.Cytat:
Zamieszczone przez Slaw
Na emeryturze jak będziesz / patrząc na Twój AWTAR podpis / to zdjęcia będą się robiły za pomocą CHIP'a w oczach i komendzie 'bierz go!".Cytat:
Zamieszczone przez Reno