Witam!!
Lubię oglądać wasze ślubne zdjęcia i co niektóre bardzo chętnie bym skomentował ale... nie mogę bo sam nic nie zaprezentowałem :)
A najłatwiej komentować gdy nikt nie może nam oddać...
Więc:
Asia i Maciej - Zakopane
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
Witam!!
Lubię oglądać wasze ślubne zdjęcia i co niektóre bardzo chętnie bym skomentował ale... nie mogę bo sam nic nie zaprezentowałem :)
A najłatwiej komentować gdy nikt nie może nam oddać...
Więc:
Asia i Maciej - Zakopane
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Świetna robota - podoba się i to bardzo.
Rzekłbym - klasycznie.
klasycznie to raz, a dwa ze za bardzo "statycznie", brakuje dynamiki w kadrach imho.
a tak poza tym wszystko git :)
Bardzo mi sie podobaja. W pierwszym troche "krzywo mi". Wyprostowalbym do framugi. Pozatym super
1,2,4 fajne
3 wielki przepał
klasycznie, nie klasycznie. mi sie podobaja... ok ...6 mi sie nie podoba ;)
Jak narazie klasycznie... uważam, że zdjęcia ze ślubu powinny być klasyczne ze względu na charakter tego wydarzenia... raczej mało kto chciałby "wydziwy" w kościele (subiektywna opinia).
Zawsze powtarzam, że dopiero plener daje mi możliwość wykazania się umiejętnościami :)
Dziękuję za komentarze...
1 faktycznie krzywa.. przyznam się, że dopiero po wystawieniu zauważyłem ;)
Jeszcze dzisiaj wystawie zdjęcia z pleneru...
Lecz najpierw wymyślę jakiś znak wodny... nie pomyślałem o zagrożeniach płynących z wystawiania zdjęć w sieci.
Kolejna dawka moich wypocin:
7.
8.
9.
10.
11.
jesli chodzi o pierwszy set to jak dla mnie wszystkie za wasko kadrowane, duszno, troszke nud... znaczy sie klasyczne:) na wiekszosci wiecej fotografa niz pary na zdjeciu. czuc , bardzo twoja obecnosc ( o uwaga pan fotograf robi zdjecie - usmiech, odworc sie kochanie beidesz na zdjeciu) . 1.3 trzecie to jak z PS przenoszenie pary na roizne tla:)
plener. para zle poprowadzona, spieta, pozy wymuszone. najbardizej podoba mi sie 11 choc niepotrzebnie ucieta.