sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580
Świetna robota - podoba się i to bardzo.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Rzekłbym - klasycznie.
klasycznie to raz, a dwa ze za bardzo "statycznie", brakuje dynamiki w kadrach imho.
a tak poza tym wszystko git![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Bardzo mi sie podobaja. W pierwszym troche "krzywo mi". Wyprostowalbym do framugi. Pozatym super
1,2,4 fajne
3 wielki przepał
klasycznie, nie klasycznie. mi sie podobaja... ok ...6 mi sie nie podoba![]()
Jak narazie klasycznie... uważam, że zdjęcia ze ślubu powinny być klasyczne ze względu na charakter tego wydarzenia... raczej mało kto chciałby "wydziwy" w kościele (subiektywna opinia).
Zawsze powtarzam, że dopiero plener daje mi możliwość wykazania się umiejętnościami
Dziękuję za komentarze...
1 faktycznie krzywa.. przyznam się, że dopiero po wystawieniu zauważyłem
Jeszcze dzisiaj wystawie zdjęcia z pleneru...
Lecz najpierw wymyślę jakiś znak wodny... nie pomyślałem o zagrożeniach płynących z wystawiania zdjęć w sieci.
sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580
jesli chodzi o pierwszy set to jak dla mnie wszystkie za wasko kadrowane, duszno, troszke nud... znaczy sie klasycznena wiekszosci wiecej fotografa niz pary na zdjeciu. czuc , bardzo twoja obecnosc ( o uwaga pan fotograf robi zdjecie - usmiech, odworc sie kochanie beidesz na zdjeciu) . 1.3 trzecie to jak z PS przenoszenie pary na roizne tla
plener. para zle poprowadzona, spieta, pozy wymuszone. najbardizej podoba mi sie 11 choc niepotrzebnie ucieta.
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max