Wiem że to nie tu ten post ale nie mogę nigdzie znaleźć na stanie tego obiektywu by zakupić z fakturą VAT - może macie jakieś swoje źródła ???
Wersja do druku
Wiem że to nie tu ten post ale nie mogę nigdzie znaleźć na stanie tego obiektywu by zakupić z fakturą VAT - może macie jakieś swoje źródła ???
A na allegro? Coronado sprzedaje:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59653574
Mi udało się kupić poprzez stronę www.tamron.pl. czekałem około 10 dni, cena 1549 zł. Obiektyw super.
a ja nie mialem szczescia do tamron.pl, za pierwszym telefonem wszystko cacy "obiektyw bedzie jutro i jutro prosze do nas zadzwonic to podam Panu nr konta", dzwonilem przez 2 tygodnie i slalem maila jak glupi zadnej odpowiedzi - niczego! telefonu tez nikt nie odbieral... dziwne podejscie jak na glownych przedstawicieli tamrona... ale milo slyszec ze obiektywy pokazaly sie w sprzedazy... wkrotce cena ustabilizuje sie i bedzie pewnie kolo 1400zl... oferta Coronada jest kuszaca bo juz u niego kupowalem tylko nie wiem czy obiektyw jest nowy i ile ma sztuk bo jak jedna to juz pewnie poszla...
Cytat z AllegroCytat:
Zamieszczone przez c42
"Obiektyw zostal uzyty do zdjec testowych do artykulu porownujacego obiektywy podobnej klasy. Z pudelka zostal wyciety kod kreskowy."
Ale sztuk chyba tylko jedna
Zawsze możesz się zapytać sprzedającego