Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Tamrona 28-75 mm f/2,8 XR Di do EOSa !!!

Domyślnie Tamrona 28-75 mm f/2,8 XR Di do EOSa !!!

Wiem że to nie tu ten post ale nie mogę nigdzie znaleźć na stanie tego obiektywu by zakupić z fakturą VAT - może macie jakieś swoje źródła ???
    Analog i cyfra

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

A na allegro? Coronado sprzedaje:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59653574
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

MariuszK.
    Guest

Domyślnie

Mi udało się kupić poprzez stronę www.tamron.pl. czekałem około 10 dni, cena 1549 zł. Obiektyw super.

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

a ja nie mialem szczescia do tamron.pl, za pierwszym telefonem wszystko cacy "obiektyw bedzie jutro i jutro prosze do nas zadzwonic to podam Panu nr konta", dzwonilem przez 2 tygodnie i slalem maila jak glupi zadnej odpowiedzi - niczego! telefonu tez nikt nie odbieral... dziwne podejscie jak na glownych przedstawicieli tamrona... ale milo slyszec ze obiektywy pokazaly sie w sprzedazy... wkrotce cena ustabilizuje sie i bedzie pewnie kolo 1400zl... oferta Coronada jest kuszaca bo juz u niego kupowalem tylko nie wiem czy obiektyw jest nowy i ile ma sztuk bo jak jedna to juz pewnie poszla...

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42
    oferta Coronada jest kuszaca bo juz u niego kupowalem tylko nie wiem czy obiektyw jest nowy i ile ma sztuk bo jak jedna to juz pewnie poszla...
    Cytat z Allegro
    "Obiektyw zostal uzyty do zdjec testowych do artykulu porownujacego obiektywy podobnej klasy. Z pudelka zostal wyciety kod kreskowy."

Ale sztuk chyba tylko jedna
    Zawsze możesz się zapytać sprzedającego
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Uprawnienia umieszczania postów