-
[agnes24th] moje kotki ;) EOS 300D
-
Po 1 numeruj. Po 2 wybierz najlepsze. Dawaj mniej zdjec na poczatek. 2-3-4 (mmoze jakis tytul). Troche nie trafionych z ostroscia.
-
1 kotek nie jest ostry
2 kotek jest za ciemny . 3 ciekawy kadr , ale nie jest kotek ostry , reszta to co w 1 , na lawce ostry :)
nie wiem czy Ty sie uczysz , czy raczej nam chcesz pokazac swoja tworczosc , ale mimo tego pozwolilem sobie na uwagi :)
-
-
Lubię kotki, ale z tych zdjęć podoba mi się tylko 2. Naprawdę polecam przeczytanie linków Gwozdzta.
-
jak poprzednicy, ostrość słaba, fotki wykonane w słoncu na niekorzyść, to co przed i za kotkami - nieład, podoba mi się poza kotka na ławce ale tylko poza, niemniej temat bardzo wdzięczny i myślę że następne będą lepsze
pozdrawiam
-
Kucaj i kładź się w fotografii kotów. Wiem że to męczące i brudzące ale tylko z perspektywy fotografowanego obiektu (czy to kot czy dziecko) da się go poprawnie pokazać.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Vitez
Kucaj i kładź się w fotografii kotów. Wiem że to męczące i brudzące ale tylko z perspektywy fotografowanego obiektu (czy to kot czy dziecko) da się go poprawnie pokazać.
uwiarygadniasz moje linki :-)
ABC fotografii – perspektywa - str.3
-
-
no jest już osrość ale kadr mało ciekawy i trochę jeszcze nie ta perspektywa; jednak w porównaniu do poprzedniej serii jest już dużo lepiej:smile: tak trzymaj:smile: