He He zdarzają się wam takie pytanie:)?? kurcze czasem juz nie wiem jak kadrować (np Ślubik) :) lubie czasem przyciaśnić i lekko głowe sciąć niż cała główkę objąć...:) wiadomo klient nas pan ale:)....
Wersja do druku
He He zdarzają się wam takie pytanie:)?? kurcze czasem juz nie wiem jak kadrować (np Ślubik) :) lubie czasem przyciaśnić i lekko głowe sciąć niż cała główkę objąć...:) wiadomo klient nas pan ale:)....
Ano się zdarza ...
"a najlepiej żeby zrobił Pan tak coby nic nie było obcięte... no i tak żeby Ich było całych widać ... a tak ślicznie się uśmiechają !! dlaczego tak kiepsko widać ich uśmiechnięte twarzyczki ?? ... " itd. itp. :-D
Nasz klient nasz pan - jak Sam stwierdziłeś, więc w czym nasza rola !?
Ano w tym żeby znaleźć ZŁOTY ŚRODEK :mrgreen:
Też lubię casne kadry i takie również robię, zazwyczaj takie zamawiają Młodzi tylko dla siebie :-?
Pozdrawiam
młodzi okey ale rodzinka:D
ale skoro sie na was decyduja to powinni wam zaufac i dac pracowac, a nie wymyslac.. ;)
gorzej jak puszcza opinie ze "moja corka przynajmniej głów nie obcina" a tu fotografik co zdjec nie umie robic:)
chyba zostało robienie 2ch fotek :) dobrej wg mnie i caaalej na wszelki wypadek:)
to wtedy podajesz link do alt'a i mowisz "patrzaj pan, to sie teraz na swiecie robi!" ;)
babcia i internet:D hehe nie no zartuje ale po fakcie pomyslalem ze moglem "just in case" zrobić pare zdjęć ala ciotka z kompaktu byle by w centrum kadru i cali:)
Napisał Moris
:twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Ano w tym żeby znaleźć ZŁOTY ŚRODEK :lol:
Z mojego skromnego doświadczenia dodam że Bardzo Dużo daje rozmowa z młodymi i ich rodzicami przed sesją !! ... wiem, wiem nie zawsze jest na to czas ale jeśli jest taka okazja to nigdy z niej nie rezygnuję.
Napisał C41photocrew
... no to życzę powodzenia ;)Cytat:
pomyslalem ze moglem "just in case" zrobić pare zdjęć ala ciotka z kompaktu byle by w centrum kadru i cali
tzn zle to napisałem "ala ciotka z kompatku" :) nie że ja bym latał z jednym:)