He He zdarzają się wam takie pytanie?? kurcze czasem juz nie wiem jak kadrować (np Ślubik)
lubie czasem przyciaśnić i lekko głowe sciąć niż cała główkę objąć...
wiadomo klient nas pan ale
....
He He zdarzają się wam takie pytanie?? kurcze czasem juz nie wiem jak kadrować (np Ślubik)
lubie czasem przyciaśnić i lekko głowe sciąć niż cała główkę objąć...
wiadomo klient nas pan ale
....
Ano się zdarza ...
"a najlepiej żeby zrobił Pan tak coby nic nie było obcięte... no i tak żeby Ich było całych widać ... a tak ślicznie się uśmiechają !! dlaczego tak kiepsko widać ich uśmiechnięte twarzyczki ?? ... " itd. itp. :-D
Nasz klient nasz pan - jak Sam stwierdziłeś, więc w czym nasza rola !?
Ano w tym żeby znaleźć ZŁOTY ŚRODEK![]()
Też lubię casne kadry i takie również robię, zazwyczaj takie zamawiają Młodzi tylko dla siebie :-?
Pozdrawiam
ale skoro sie na was decyduja to powinni wam zaufac i dac pracowac, a nie wymyslac..![]()
gorzej jak puszcza opinie ze "moja corka przynajmniej głów nie obcina" a tu fotografik co zdjec nie umie robic![]()
chyba zostało robienie 2ch fotekdobrej wg mnie i caaalej na wszelki wypadek
![]()
to wtedy podajesz link do alt'a i mowisz "patrzaj pan, to sie teraz na swiecie robi!"![]()
babcia i internethehe nie no zartuje ale po fakcie pomyslalem ze moglem "just in case" zrobić pare zdjęć ala ciotka z kompaktu byle by w centrum kadru i cali
![]()
Napisał Moris
Ano w tym żeby znaleźć ZŁOTY ŚRODEK![]()
![]()
![]()
Z mojego skromnego doświadczenia dodam że Bardzo Dużo daje rozmowa z młodymi i ich rodzicami przed sesją !! ... wiem, wiem nie zawsze jest na to czas ale jeśli jest taka okazja to nigdy z niej nie rezygnuję.
Napisał C41photocrew
... no to życzę powodzeniapomyslalem ze moglem "just in case" zrobić pare zdjęć ala ciotka z kompaktu byle by w centrum kadru i cali![]()
tzn zle to napisałem "ala ciotka z kompatku"nie że ja bym latał z jednym
![]()