Choć użytkownikiem forum jestem od dawien dawna, to pokazałem jak na razie nie wiele. Postaram się to zmienić. Na początek jedno zdjęcie, z którym jestem związany emocjonalnie. Zobaczymy co Wy na to?:)
1.
Wersja do druku
Choć użytkownikiem forum jestem od dawien dawna, to pokazałem jak na razie nie wiele. Postaram się to zmienić. Na początek jedno zdjęcie, z którym jestem związany emocjonalnie. Zobaczymy co Wy na to?:)
1.
Mimo klimatu mnostwo za ciemne. Ciut bardziej cialbym po prawej krawedzi.
Kadr trochę filmowy, ale ... za ciemno, za mało z lewej, za dużo z prawej :) no i minimalnie krzywo.
Dla mnie zdjęcie bardzo fajne. Tylko, tak jak radzą przedmówcy, trochę jaśniej, lekko w prawo i lekko w górę i będzie git:) Ale klimat super. Czekam na więcej!
Poprawiłem fotkę zgodnie z Waszymi sugestiami, niestety nie za bardzo mogę zdjęcie poszerzyć, ponieważ muszę je prostować i to znacznie. W tej chwili proporcje rozjechane (jak dla mnie), ale generalnie więcej z lewej mniej z prawej, jaśniej i więcej na górze.
1.1
No i git. (choć wolałam cala postać bohatera, ale rozumie, ze wtedy musiałoby być szerzej:))
Tak jak obiecałem, kolejne foty, klimat trochę inny.
No. 2
No. 3
No. 4
No. 5
Nikt nic nie skrobnie? Aż tak nijak jest??
No.2 - świetnie modelka uchwycona, dokucza mi tutaj tylko tło, za słabo odcięte - zlewa się z modelką
No.4 - fajne, szkoda że tak brutalnie ręka ucięta